lördag 24 juli 2010

Fyndat i "farfars garderob"

.
De senaste dagarna har TantKarin börjat hålla oss sällskap när vi äter frukost. Hon hoppar upp på pallen som står vid kortsidan av bordet och där sitter hon tills vi ätit klart. Vet inte om hon tigger, för hon har aldrig fått något från bordet, eller om det bara är nyfikenhet på vad som doftar så gott från de "högre höjderna".
.

.
I förmiddags styrde vi till Paradiset för att riva "farfars garderob". Även om inte farfar haft den som sin, på snart 20 år, kallas den fortfarande "farfars garderob". Där har vi fyndat MYCKET spännande saker... allt från vindmätare till 60% Stroh-rom. Romen har vi inte rört och kommer nog ALDRIG göra det heller... SKITÄCKLIGT juh.
.
Idag lyfte jag lite på linoleummattan för att kika lite på tidningarna som låg där... Hittade lite annonser från den 26/4 1957...
.

Undrar om "husfar" får en likadan burk?
.

.

.

Flickor göre sig icke besvär...

.
.
Medan jag roade mig med annonserna, började T riva...

.
.

.

.
Nu är inte Paradiset längre presentabelt för gäster... Det ser ut som om någon släppt en bomb och gått därifrån. Men vänta bara... nästa sommar eller sommaren därpå... DÅ KOMMER DET VARA JÄTTEFINT.
.
.
Snyggingen tyckte nog vi var jättetråkiga idag och höll sig mest inne i sin bädd. Han tog några "lovar" runt huset och kollade vad vi gjorde när vi inte var inne och stökade. Nu ligger han i sin bädd i hallen och jag tror det är dags att gå ut och göra nr 2... det doftar inte pepparkaka där han ligger. *rynkar på näsan*
.
I Paradiset har vi i år fått hyresgäster. Det är ett herr och fru Svala som har ungar under taket. De har sitt bo på en hylla farfar snickrade ihop och min far satte upp. Det låter som attan när det är matleverans. Annars hänger ungarna (tror det är fem stycken) nyfiket över kanten och kikar ner på oss.
.

.
Nu är det dags för mig att ta en rajd i kylskåpet och se vad jag kan fylla på mina depåer med.
.
Må som GODIS... JÄTTEGOTT.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...