söndag 22 augusti 2010

Mandelkubb kan innehålla spår av mandel

.
Vilken vecka... Himla mycket har hänt och ändå går allt så attans långsamt. Vi jobbar alla tre, stressar hem på lunchen för att gå ut med Snyggingen och göra toalette. Hem från jobbet runt halv fem, träna lydnad med Snyggingen, när T kommer hem tar han Snyggingen på en cykeltur och jag börjar med maten. Sonen kommer hem och kastar i sig middagen som den väna modern lagt ner hela sin själ och hjärta för att tillaga och rusar iväg för att träna med laget. T och jag har fortsatt med det vi burkar göra på kvällarna... typ... renovera, baka, städa eller fixa i trädgården.
.
Så här har det rullat på hela veckan och det verkar som om nästa vecka blir lika. EN sak hände dock denna vecka som INTE tillhör vanligheterna. Vi rullade ut Dolly och startade upp henne. Hon har stått övertäckt i garaget ett helt år och fört en bortglömd tillvaro. Det ska bli ändring på det. En annan sak hände så sent som igår och som inte heller tillhör det vanliga och det var att jag blev Gudmor åt en liten kille.
.
JÄTTEGRATTIS
Liam på dopdagen
.


.
Idag har vi varit i Paradiset och fixat till en vägg. Snyggingen hade fullt upp med att kolla vad som hänt där ute under veckan när vi inte varit där
.


.

.

.

.
Han hittade en spindel som bar sin "äggboll" under magen.
.
.
Han rullade runt i gräset...
.
.
...och gnagde på ett ben.
.
.
Vi hittade kantareller på Paradisets norra udde... Det räckte till en stuving.
-
.
På en vägg hade vi en dörr till en borttagen garderob. Dörren blev kvar och garderoben är numera en del i ett sovrum. Vi bytte panelen (nu kom den panelen vi sparade från den rivna väggen till använding) och nu är dörren borta.
.
.

.

.

.

.
Idag blåste det så Snyggingens öron stod ut som vingar på ett flygplan. Måste erkänna att det killade aningen i magen när vi åkte över sjön.
-
.
Jobbigt är det att vara i Paradiset.
.
.
Vid fikat läste vi innehållsförteckningen på mandelkubb. *ASG* Det är lika spännande varje gång med alla dessa E471 eller E263. Denna gången hittade vi en MÄRKLIG sak i MANDELKUBB... Sista raden... JÖSSES... MANDELKUBB "KAN INNEHÅLLA SPÅR AV MANDEL". DET var bra att veta.
.
.
Även Syggingen fick sin favoritfika, CITRONMUFFINS. Inte är han bortskämd?!?!
-

.
Nu go´vänner är det dags att hänga tvätten och måla ett lager på fönsterkarmen.
.
Må som GODIS... JÄTTEGOTT.
-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...