onsdag 11 augusti 2010

Vart tog farten vägen...

.
Jag har kommit av mig... Mitt i stöket, syltningen, saftningen, målningen, slipningen, njutningen... kom jag av mig. JAG BÖRJAR JOBBA I MORGON och jag kan inte njuta av den sista dag av ledighet. Tog fram en bok som legat någon vecka och bara väntat på att bli läst och inte ens den kunde jag njuta av. Jag går här och känner mig stressad över att jag inte kommer mig för att göra något.
Snyggingen har jag knappt sett röken av idag och just nu ligger han i sitt "lilla bo" i sovrummet och jag hör hur han snarkar. Tanterna ligger även de och sover, TantSimone ligger på altanen och TantKarin i korgen bredvid mig. Tror hon drömmer för hon "småfräser och pratar" lite utan att öppna ögonen.
.

.
Igår var jag lite på "hugget". Vi vaktar grannens hus och jag får ta lite äpplen när de är borta. Gick över med min bunke och fyllde den ganska snabbt. Det resulterade i några liter äppelmos och det doftade lite av höst i vårt hus när äpplena kokade.
Hann även baka tekakor och tre limpor när jag ändå var i farten. *Skrytig som attan* Men nu har jag liksom "tappat" den där farten och fattar inte hur jag ska få upp den igen.
.

.
Har börjat plocka in tomaterna som inte får tillräckligt med sol på trädäcket där de står i krukor. I köksfönstret får de mer värme och sol och kan då mogna klart.
.

.

.
.
Nähä gott folk... Nu är det dags för mig att återgå till INGENTING. *suckar uppgivet*
.
Må gott... Vet i katten hur jag mår. *gnällfia*
.

2 kommentarer:

  1. Hejsan i stugan

    ·٠•●♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥●•٠·

    Det var tråkigt att höra att du tappat farten, men du har ju haft sån otrolig fart hela sommaren så det kanske inte är så konstigt.

    Själv börjar jag att jobba på måndag och har faktiskt redan börjat få lite ågren över det, kanske mest pga det verkar bli strålande väder och gubben min är ledig en vecka till, den lilla gottegrisen.

    Jag tycker du skall ta dig ett varmt bad, svepa in dig i en varm och go morgonrock och bara ta och sätta dig ner i soffan, slänga upp dom lurviga och bara njuta av din sista semesterdag. Fart och fläkt kommer nog tids nog skall du se..

    Ha det jättebäst gumman!

    ♥`·.¸.·´. KRAM .`·.¸.·´ ♥

    SvaraRadera
  2. Hejsan *LER*

    Det var just vad jag gjorde... När maten var avklarad och disken i maskinen... då tog jag soffläge och zappade vilt mellan kanalerna. Innan dess hann jag (mitt i min självömkan) stryka ett lager linoljefärg på den del av fönstrena som inte var nykittat.

    Nu hastar jag snart iväg till jobbet och Snyggingen får vakta huset.

    Må gott

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...