söndag 26 december 2010

Pimpad "toalett" med ljus

.
Så där ja... Nu har jag lagt på mig ytterligare några gram... äm... kilo, men gott var det.
.
Idag ska vi till den där mormor och morfarn och äta ännu mer. T har en önskan om det han tycker bäst om... förutom mig då *puffar på de röda lockarna*... LUTFISK, vit sås, potatis och svartpeppar. Dagen till ära struntar han i grönsaker och kör ENBART godsakerna.
.

.


.
Snyggingen tycker nog det är lite konstigt med julen. Hans TOPPENFAMILJ som han bor hos, tar in en toalett åt honom när det är så här kallt och ruskigt ute. Sedan pimpar de toaletten och sätter ljus i den... Vad som gör att det inte är en toppenfamilj längre i hans ögon är att den pimpade toaletten med ljus i INTE får användas till det den är till för, utan det ska läggas paket UNDER den. Konstigt, förvirrande och ONÖDIGT kan en liten vovve tycka.
.
.
Igår var vi en vända till Paradisets strand. Då isen är för tunn kunde vi inte gå över och kika, så vi fick stå på bryggan och zooooooooooma in Paradiset i vinterskrud. Vi hade med oss Bönan och hennes flock på promenaden som avslutades med varm choklad och lussebulle. Det var både gott och trevligt.
.
.

.
Nu go´vänner är det dags för mig att fixa lite innan lunchen hos föräldrarna.
.
Må gott... det gör jag.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...