torsdag 25 maj 2017

Ett dygn i ParadisetIgår efter jobbet packade vi bilen och hämtade upp Bill för att åka till Paradiset. Vi kom dit i strålande sol och en fantastisk kväll... Så där fantastiskt fin att vi bara satt och "fånlog". T fixade middagen och jag disken... En rättvis fördelning. En "utedusch" och sedan tog vi kvällen... Isses vad trötta vi var.


 I morse hittade T "ett grävt hål" och frågade flickorna VEM... Liten Bill kunde det inte vara då det krävs mer styrka än han kan uppbringa för att få ett hål där...
Ingen av dem erkände... 

Bill... 13 kg kärlek... är helt övertygad om att "när han blir hög, blir han en dobermann". Han älskar flickorna med hela sitt väsen, men det är Julia och han som "hänger mest". 
Bill två år och Julia 9 månader... Bill "två pannkakor hög" och Julia "en mindre kalv".


 
 
Vi tvättade dörrmattan på bryggan och hände upp den för att torka... Det är lyx att kunna stå på bryggan och skura mattor med såpa och vatten från sjön.

 
Sädesärlan har sitt bo under den nybyggda uteplatsen... Eller... uteplatsen vi byggde förra sommaren. Vi kan höra ungarna skria under plankorna och föräldrarna vaktar med det största mod som går att uppbringa.

 "Schinjörn" ritar på beställning av mig ett nytt bord till matplatsen vi har i västerläge. Det gamla matbordet håller på att ge upp och nu är det dags för ett nytt. Stål och lärk kommer det bli. Tror det blir riktigt bra. Svart stål och grånande lärk. 


 
 


Nu är vi hemkomna och flickorna och Bill ligger nyduschade i sina bäddar... Själv tänker jag gå och pynta i mer rött i håret. 
I morgon är jobbdag...

Må gott


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...