söndag 10 december 2017

Jag är en "zombiethriller"




I morse... när vi satt och åt frukost, lyssnade vi på radion. Där pratades det om "vilken sorts film andra ansåg att ens liv skulle varit"... Varpå... jag lyfter blicken från latten och spänner ögonen i T som sitter intet ont anande mitt emot och skalar ett ägg... 
- Du... säger jag... Vilken sorts film anser Du att jag skulle vara?
T, funderar ett tag och utbrister... - En zombiethriller.
-Va... säger jag smått förnärmat som hade hoppats på en romantisk komedi.
- Eller... fortsätter T... - En faktafylld dokumentär.
Det förklarar ganska bra vem jag är... En skrämmande och faktaspäckad zombie, inte det minsta rolig eller romantisk... Joooorå... någon ska ju vara det också. Fast... så där med håret kammat med elvispens degkrokar sittande i morgonrock, omålad och blek kanske det stämmer... Zombiethriller... och inte det minsta rolig.




Dagen fortsatte ( med mig aningen förnärmad) med en 18 - hålsvända på den nedlagda golfbanan. Flickorna sprang en del men var mer nyfikna på sorkhål.




Vidare fortsatte vi andra advent med att pynta lite mer... Jag är inte sådan att jag river fram allt på en gång, utan jag pyntar lite varje advent.

 




Vid lunch kom mina föräldrar på julens första lutfisk med allt vad det innebär.


 
 
 


Nu har mina föräldrar åkt hem och vi fortsätter andra advent med julmusik och att slå in julklappar. ÄNTLIGEN är vi färdiga i god tid med inköpen.

Må gott



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...