lördag 10 februari 2018

Jackson på besökVissa dagar låter vi hundarna vara i centrum... så har det varit idag. Flickorna har fått springa lyckliga med Jackson i grusgropen och efteråt blev Jackson och hans människa med hem och åt varm mat. Första gången "liten" Jackson var in till oss och det gick kanonfint. 
Det är alltid svårt att ta med en unghund hem till någon annan och speciellt när det är fina flickor med som man normalt springer och busar med och när unghunden är stor i storleken.... men allt var lugnt och de låg på sina anvisade platser och suckarna hördes tunga både av trötthet och av mat.
Jackson är en jättestilig kille... stor... lugn... och med världens snällaste ögon och hans människa är lyhörd och innerligt tålmodig men bestämd med bumlingen. Så himla kul att se.

Idag var det även fart på Savannah... hon som annars brukar lalla för sig själv och låta ungdomarna springa och busa... Idag var det mest fart på "tanten" och hon sprang "röven" av Julia och Jackson.

 
 


Julia är som vanligt den som smyger på de andra... speciellt när någon gör stora A. Då kan hon inte låta bli att smyga och gå "till attack". 

 
 


Nu har Jackson och hans människa åkt på nya äventyr och det mest äventyrliga i vårt hus är en film... en påse godis och en varm dusch.

Må som godis... jättegott.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...