söndag 10 mars 2019

Flickorna har tagit rast




På något vis känner jag mig lite "husvill" i livet när vinterhalvåret träder in... Det började när vi sålde huset och i dag förstod jag varför.
Under många år har vi renoverat året runt. Under sommaren i Paradiset och under vintern i huset...men efter att vi sålde huset har vi bara haft renoveringspyssel igång under sommarhalvåret när vi varit i Paradiset. Under vinterhalvåret har renoveringarna stått still och jag har saknat det.
Jag har inte saknat att komma hem till ett hus och klippa gräs, rensa rabatter och klippa häckar... Jag har saknat att renovera... att tänka lösningar och göra utifrån våra mått fint.
Nu är vi igång igen... För två helger sedan tapetserade vi och denna helg har det fixats med fönster. Jag njuter av det... och jag inser att jag saknat det.







Flickorna blir lite förvirrade och aningen oroliga när vi flänger runt... När det skrapas, slipas och när vi inte är still. De måste ha koll på det vi gör... De är ju vakt- och skyddshundar så det gäller att göra sitt jobb, även om vi är inomhus. Kan villigt erkänna att de även är oerhört nyfikna av sin natur. 
"Vad gör Du... Varför gör Du så"? Allt ska undersökas, noga kontrolleras och gärna "nosduttas" på.

Nu ligger de i rummet på varsin solfläck. De har tagit rast.



 


Nu fortsätter söndagen med att hänga tvätt, laga mat och tvätta en bil... min bil.

Må gott




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...