söndag 31 mars 2019

Från hjullastare till rosmarin




En lugn söndag full av aktivitet, kan nog dagen sammanfattas.
T tog en morgonpromenad med flickorna och jag fick ett mms "Flickorna gillar hjullastare". ELLER HUR... det kanske är så att husse gillar hjullastare. Han försökte fotografera men glömde totalt det jag sagt i ivern att få kolla hjullastaren.
Jag vill ha skärpa... Inte grodperspektiv och jag vill ha HELA hunden med och inte avhuggen. Vet inte om han lyckades så bra, men bilder fick jag.


 



Sedan åkte T och flickorna till en nybyggd hundgård där de träffade Jackson och hans människa... Denna gången lyckades han trycka på en knapp så ALLA bilder blev aningen suddiga. Kanske lyckades rädda lite av dem i Photo shop. 

 
 



Jackson har det tufft med flickorna. Minsta lilla han viker från det som de anser rätt, får han "äta upp". Julia är inte sen att visa det med hela sin uppsyn och Jackson rättar sig i ledet.




Själv har jag varit hemma och städat, tvättat undan från flickornas bäddar och fixat mat. Viktiga grejor det också.

En gång i veckan brukar vi försöka få flickorna duschade och deras bäddar rena...och jag är innerligt glad de gånger vi kan hänga ut deras filtar att torka på balkongen.
I kistan under skrivbordet har vi alla deras filtar och handdukar och så fort vi öppnar den passar TantKarin på att lägga sig där... 


 


Köpte förresten en rosmarin igår... Hade tänkt att ha den i köksfönstret men det gick inte. Så fort TantKarin fick se den hoppade hon upp och började gnaga (om man nu kan göra det med enbart två tänder i munnen) på härligheten. Den, rosmarinen alltså förflyttades till skrivbordet i rummet. 

 


Nu fortsätter vi söndagen med fika... och tidigt i säng.
Jag gillar inte det där med sommar- och vintertid... Jag här husvill i tid och det tar veckor för mig att ställa om. Det kan banne mig inte vara bra för människans tidcykel att hålla på och åka fram och åter i urverket.

Må gott



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...