fredag 10 juli 2020

Hela väderleken har snurrat runt





I onsdags kväll... efter att vi ätit middag beslutade vi oss för att trotsa vädergudarna och åka till Paradiset. Så fick det bli... snabbt packade vi kylväskor med mat och annat som vi måste ha med oss.
Vi kom ut till ett Paradis som "badade i kvällssol" och vi gick och hummade över att "vi tog rätt beslut i att åka hit".






Den lilla "hatthyllan" som jag målade innan vi åkte hem förra gången vi var i Paradiset var nu torr och nu sitter den på plats. Den minsta lilla hylla man kan tänka sig, men jisses vad efterlängtad. Nu slipper jackor, västar och fleecetröjor ligga i stolarna eller på sängen.





Vi vaknade till strålande sol och satt i österläge och åt frukost.




Vi duschade ute... Måste dock säga att i Paradiset kan vi inte duscha inne då vi inte har något badrum för det... så utedusch får det allt bli.





T oljade in bryggorna...




Vid lunch skulle det grillas spett... Jorå... köttet låg i marinad och grillen tändes... Köttet träddes på spetten och lades på grillen... DÅ... öppnade sig himlens alla portar och det regnade så in i vassen... det haglade så de små isklumparna studsade i det solvarma gräset...




Vi satt inne och åt lunch med tända ljus och "hummade" att det är ändå rätt mysigt... (läs varför är det inte 25 grader varmt och strålande sol och vindstilla)





Så kom den... havsörnen. Den svepte in över sjön... mås och tärnor var i dess bakvatten och försökte jaga bort den. Den är stor, pampig och så himla ståtlig. Det är något visst när den kommer. Vi blir ödmjuka och vi stannar upp i det vi håller på med för att njuta av den stora rovfågeln.





Nu dags att fixa mat. 

I´ll be back.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...