lördag 12 december 2020

För 10 år sedan var det gnistrande kallt.



Jag går här hemma och muttrar lite över mörkret och hur skitigt allt blir när man är ute. Idag har det ösregnat och solen har inte visat sig på flera veckor. Som sagt... 30 dagar av nätter.

För 10 år sedan (kollade gamla bilder) var det gnistrande kallt, snö och Snyggingen var i våra liv. Snyggningen (Åke) med ett huvud från toppknölen till änden på nostippen som var 31 centimeter. Vi gick långa promenader över fälten och drack varm choklad när vi kom hem... inte Snyggingen då utan vi människor.




10 år senare... alltså idag, är det så mörkt att det är svårt att fotografera utan blixt, vilket jag alltid gör. Jag jular och spelar julmusik.



11 kilo kärlek (Bill) är just nu här när hans människor (sonen och F) är och fixar de sista julklapparna. Bill som är en "mogen kille" har fått för sig att "pinka revir" när han är här, vilket medfört att han får ha "kisskydd" på. Han bryr sig inte om att det sitter där. Superbra. 



Nu ligger han och Julia i sina bäddar i köket och sover. Den ena snarkar och den andra fiser... säger inte vem som gör vad, men det låter och luktar.



 Nu är det dags att fixa lite mat... Snart kommer Bills människor och vi ska äta lite innan de far hem till sitt.


Må gott



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...