lördag 25 december 2021

Julafton, födelsedag och Paradiset - allt på två dagar.



Julaftonen blev så där lugn som jag hoppats på. I år var den uppdelad... först kom sonen och hans familj på frukost, sova-en-stund-på-soffan och julklappsbyte. 
Natten till julaftonen hade sonen inte fått sova alls så det var han som tog en välbehövlig ryggsträckare på soffan. N hade hållit "låda" och "knorrat" hela natten. 



Innan de skulle åka vidare till F,s föräldrar, bad F mig att ta ett julfoto på dem. Jamen hur svårt var inte det... Något skrek, en annan gjorde grimaser och en tredje (den fyrbenta) rapade. Vi får ta om det hela nästa gång... när INGEN är hungrig, full av grimaser, trött eller bubblig i magen. Det kan vara ett omöjligt uppdrag, men skam den som ger sig.



Nästa gäster anlände 10 minuter efter det att sonen och hans familj åkt. Det var mina föräldrar. Nu startade vi med min mammas födelsedagskalas...


Innerligt

GRATTIS 

på 

FÖDELSEDAGEN


Julaftonen fortsatte med mat, godis och lite mer godis och  bra julklappar.




Idag... en strålande kall dag och vi for till Paradisets strand för att ta en promenad. Träffade ett par som berättade att isen är 20 cm tjock och håller att gå på... så... vi gick. Vi promenerade kilometern ut till Paradiset och vi njöt av varje sekund.


Vi såg även bäverhyddan nu när det inte finns löv eller vass som skymmer. Det är ingen liten hydda som familjen bäver bor i.



Nu är vi hemma sedan några timmar. Vi har ätit och ska se om det finns någon rolig/spännande film att titta på. Jag är innerligt trött på alla rara julfilmer där någon ska rädda julparaden, baka kakor och pussad under misteln och där någon har lekt med en snökanon i sommarträdgårdarna.

Må gott och ha en fin fortsatt jul.

I´ll be back






 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...