måndag 27 december 2021

Lite tös har bestämt sig...



Julen fortsätter med fikakvällar, middagar, promenader, barnvakteri och en uppgift till universitetet som ska vara klar till den 7 januari och en större uppgift som ska vara klar till den 19 januari. Jag tänker inte stressa så det är lika bra att sätta igång med de uppgifterna nu.




Så... idag är datorn åter på matsalsbordet och jag har börjat strukturera upp vad jag ska göra. Som alltid innan jag kommer igång är jag låg och sur och tror inte mycket om mig själv och min förmåga att klara sådant här. Jag läser uppgiften om och om igen för att vara säker på att jag tolkat det rätt... Jag hävdar med bestämdhet att OM en uppgift, oavsett var den presenteras, är tolkningsbar och jag kan förklara hur jag tolkat den, då kan det inte var fel... Dock är inte alla av samma åsikt och då brukar jag kontra med att... då får DU vara tydligare med vad uppgiften är.



Idag har N varit hos oss när sonen och F var och tränade. Liten tös har bestämt sig för att sova på mage... inget annat duger. Sonen var likadan och även jag. Jag sover fortfarande i framåt-stupa-sidoläge och kan för mitt liv inte begripa hur någon kan sova på rygg. Jisses... det går inte och uppenbarligen anser N detsamma.



Nu har N och hennes flock åkt hem och jag har en bok att läsa.

Må gott

I´ll be back.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...