lördag 16 maj 2009

Underbara lördag och årets första dopp



Lata lördagar... FINNS DET? Inte här i alla fall. Visserligen fick vi sovmorgon och vaknade förvånade kl. 09.00 av fågelkvitter och INTE vovvepip. DET är lyx.

Melodikrysset var det inga problem att lösa... *Skryter som attan* och mitt i "lodrät ett" bestämde vi att "vi åker till ön". Morfarn var snabbt in med den nytankade gasoltuben och vi packade korgen med diverse saker som ska ut för sommaren. Strök nytvättade gardiner som ska hängas i stugen... DEM GLÖMDE JAG GIVETVIS HEMMA PÅ KÖKSBORDET. Korkat men sant.

När vi har en mil kvar att åka börjar Snyggingen ALLTID att pipa. Fattar inte hur det går till... PIPET förstår jag, men hur i attan kan vovven veta när han ligger med nosen i golvet på buren att det är just här vi svänger ner för att köra sista milen. *LER* Samma visa varje gång, vid samma sväng oavsett årstid. *Skakar oförstående på huvudet*




Snyggingen och T hann med en träningsvända i trädgården i fredags eftermiddag. Kul tycker husse och ännu roligare har vovven.




Om jag sitter fint och tittar så här... KAN VI BÖRJA DÅ?






TJOHOOOOOOooooooooooooooo... nu är vi igång...





Det gäller att vara snabbare än husse om man ska få något...






Snyggingen fick tag... och attan vilket tag... Det bästa som finns... Snyggingen tröttnar aldrig på denna lek/träning och husse blir mer och mer redo för beach -09.



En himla skön dag i majsolen fick vi allt idag...






Så här trötter blir en liten vovve efter att ha lekt "Robinson"


Årets första dopp... Kan inte påstå att vovven är någon Jonny Weissmuller, men ett litet "Tantdopp" med avslutande skutt ur böljan den blå och Dobermannsnurr DET är något att skryta med.
Nu ska jag ta och fixa lite the och mackor och njuta av en film.
Må gott go´vänner... en bra film är en njutning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...