tisdag 5 januari 2010

Stor uppgift och S Ä K

.
Idag har vi städat undan julen, sånär som en "ljusflöjt" som får vara kvar till i morgon.  Så himla skönt... lika trevligt som det är att jula, är det att julaut.  Vi har även haft mormorn och morfarn här på årets första lutfiskmiddag... både gott och trevligt.
.
Snyggingen hade en stor och viktig uppgift idag. Något han blev mäkta stolt över att få. EN UPPGIFT till HONOM. Jisses vad han var mallig när han kom igång.
På förmiddagen utrustades SnyggÅke spårselen, som även har "dragöglor". T satte fast ett snöre med granen i änden. Sedan skulle detta ekipage gå till platsen där vi får dumpa trädgårdsavfall. Det är några kvarter och i -20 grader var det en lagom arbetsuppgift.
.

.
Glad och trött vovve efter en hård dag i arbete... Tur att sonen borstade tänderna på Snyggingen häromdagen, nu när han ligger och skrattar och visar hela garnityret.
.

.

  .

.

.

.
Nu ska jag ta och se vad som finns i kylskåpet... Säger som min syster sa på julaftonen... Hon är med i SÄK... och det är jag med...
.
SkåpÄtarKlubben
.
Må som GODIS... JÄTTEGOTT.
.

8 kommentarer:

  1. Aha, nu fattar jag varför man har en dobbis - för att dom skall dra bort julgranen varje år! Sikken glimrande idé, synd bara vi inte har någon gran här iår, kanske skall jag ta och binda fast gubben och dra bort honom lite *skrattar högt*

    Härligt väder ni har, vi har massor av snö vi oxå, trots att vi är lite längre ner i landet :)

    Kram på´re*

    SvaraRadera
  2. *SKRATTAR* Japp... man måste juh ha dem till något... å varför inte "Gransläparvovvejobb". Snyggingen ska även få prova dra Doris husse K på skidor när det blir tillfälle. Han har "Telemarkskidor" och är nog den mest skidvana av oss alla... äm... kanske Doris matte tillhör den kategorien också. *LER*... Återkommer med bilder från detta dragande.

    Må JÄTTEGOTT... som GODIS.

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!
    Hoppas jul och nyår varit bra för er!
    Men en sån hjälpreda,hihi..
    Åå vilket bländande leende :)
    Du den där klubben är ju jag VIP medlem i,hihi!
    Ha det gott!
    Kram kram!

    SvaraRadera
  4. Hallå. Haha ja hon är väl inte så förtjust i killar våran lilla dam i alla fall inte när de luktar henne i lilla rumpen (vet inte varför hon blir så arg men hon blev så efter andra löpet)

    annars är det ju såå kul att leka :D
    Era missar är ju hur söta som helst också!

    hoppas ni haft det bra under julen.

    Kram

    SvaraRadera
  5. *Skrattar* Hej allt är lugnt och i morgon börjar jobbet... *SUCKAR* önskar lovet varit längre.

    Må gott.

    SvaraRadera
  6. Hej igen..
    Jo jag får nästan träningsvärk av allt traskande fram och tillbaka till skafferiet *S*

    SvaraRadera
  7. Hahaha, i lööööve thät smajl on yåår dog

    *Kräm på´re*

    SvaraRadera
  8. Men jisses... Du borde juh få DUBBLA VIP-kort så duktig SÄK som Du är... *SKRATTAR* Jag får lägga fixa ett träningsläger.

    Å jäs Carina... his smajl i gårdiös än lavvli. Hi is fäjmös får it. *praoud*

    *KRAMAR om dem*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...