lördag 6 december 2014

Bjällerklang och klockspel

 
 
Vi lever... vi har klarat flera dagar i mörker... Måste säga att det varit rätt "tungsamt" med att inte se solen, men idag hände något...Vi kunde släcka ljusen och lamporna som vi haft tända, för solen kom fram... Så himla skönt.
 
Igår hämtade T vår lilla Böna som varit konvalescent hos mina föräldrar sedan söndags. Nu går hon runt med kroppsstrumpa som om det är det mest normala i världen för en liten dobermanntant.
Nu ligger hon i bädden i rummet och snusar... Julmusiken är igång och det är både bjällerklang och klockspel... äm... jaja... Ni förstår.
I vissa lägen går det att spela luftgitarr och headbanga även till julmusik iförd fårskinnstofflor. Där blev det tokigt... det är inte julmusiken som har fårskinnstofflor utan jag. Gäller att det blir rätt det här.
Kan även hända att det blir "styrdans" fastän jag är mol allena hemma. DET kan se lite märkligt ut för dem som går förbi och kikar in... Men... vad ska de säga. "Jag gick förbi Ert hus och kikade in genom fönstret och såg Dig dansa". VEM är mest pinsam då? Inte jag. Så... jag fortsätter headbanga, styrdansa och fuldansa till bjällror och klockspel.
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Så var det de där med glasögon. Jag är verkligen blind utan glasögon och linser kan jag inte ha. Nu måste jag ha nya... har två par just nu, vanliga och terminalglasögon. Nu är mina vanliga glasögon slitna och har med tiden fått fel styrka för mina ögon för att det ska vara riktigt bra.
Jag tänkte någon dag knalla runt hos olika optiker och se om jag hittar någon båge jag gillar... och där jag hittar någon båge jag kan tänka mig leva med ett tag, får mig som kund... Det är INTE billigt det här...men nödvändigt.
 

 


Nu fortsätter lördagen... dagen innan andra advent.

Må gott


4 kommentarer:

  1. Ooh finaste Bönan, med sin fräsiga dräkt❤❤❤ Jag tycker hon är så fin❤
    Skönt att ni har fått hem henne igen, så ni kan julmysa tillsammans...
    Glasögon är inte kul...dyrt är det Japp! Jag har både linser och glasögon, mest linserna dock...är ett riktigt blindstyre utan!
    Ha en trevlig helg!
    Skånekramar i massor

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror hon gillar kroppsstrumpan. Varmt och skönt ju... Värre är det när tratten åker på... Då ligger och blänger och visar med hela sig att det inte är OK.

      *KRAMAR tillbaka MASSOR*

      Radera
  2. Gott att ni fått hem Bönan igen, ordningen återställd! Tjusig kroppsstrumpa! Och du är så himla vacker, hoppas du ser det annars är det verkligen tid för nya glasögon!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Eva...
      Det är dags för nya glasögon...

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...