onsdag 17 december 2014

Får inte dammsuga eller cykla

 
 
 
Justerad... jomen-så-att-är-det-allt... "Snygga" skenor på båda händerna och upp en bit på armen i sex veckor och det DYGNET RUNT. Varför... det vet vi inte än... jag har ont i båda händerna. Tummar och lillfingrar är värst och måndag nästa vecka blir det röntgen.
Jag får INTE dammsuga... ojojoj...vad tråkigt. Fast det har jag inte gjort på 14 år. Det finns andra som gör... typ sonen eller T. Inte sonen numera då han flyttat hemifrån.
Inte cykla... Jisses... skulle inte komma på tanken att cykla. Ont i rumpan får jag och svettig blir jag... ytterst dålig kombination.
Får bara ta av mig skenorna om jag ska göra saker där det absolut inte går att ha dem på sig och det är bland annat när jag skriver på datorn. En total omöjlighet att göra med skenor på.
Så... nu är jag allt lite justerad.
 

 
 
 
Annars... är det bra. Lite trött och behöver verkligen jullov. Vad jag ska sova... och äta chokladpraliner. Har laddat massor av praliner av olika färg och smak. Tänker ligga i badet och njuta av värmen i vattnet och chokladen som smälter på tungan. Jag tänker lalla runt i min muminoutfit med vidhängande raggsockor och störa T när han gör viktiga saker... och jag tänker ägna mig åt Wordfeud... Se många filmer och försöka bli bra i mina händer.
 
 

 



Så... nu börjar nedräkningen inför julen. Tomtarna är på plats och på tisdag tar vi in granen... Det blir nog jul i år med.

Må gott


4 kommentarer:

  1. Men snälla vän, vad har du drabbats av? Hoppas att röntgen ger besked men jag förmodar att det tagits prover också.
    Jul blir det garanterat och passa på att utnyttja T - och sonen också.
    Krya på dig, vännen!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du anar inte vad jag sitter med händerna orörliga och låter T jobba... :-) närå... skojade bara. Kan fixa massor med skenor också.

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. Skickar en massa krya-på-dig-kramar❤❤ Inget kul att ha ont, har själv en rygg och nacke som gör sig påminda mer eller mindre alltid... Men man får göra det bästa av det hela...och det där med dammsugning är helt överskattat ;-)
    Vi har köksrenovering på gång här hemma, så julen får stå på vänt några dagar till...hoppas de hinner bli klara innan julafton så det blir lite julmat i alla fall :-)

    Många kramar från oss i Skåne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack och krya på dig också vad gäller rygg och nacke.

      Hoppas även köksrenoveringen blir klar.

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...