söndag 8 februari 2015

Idag kom lite av våren till vårt hus.

 
 
Nu är Bönan på PensionatPensionär och vilar upp sig och kommer hem till oss på fredag. I går fick vi dra bort tejpen som satt över såret, då hon var röd och ful runt om... Lite salva och idag såg det mycket bättre ut... Liten Böna är som sin matte... lite känslig för plåster och tejp. Nu går hon och luftar såret och det är torrt och fint.
 
TantKarin låg i solfönstret när vi åkte... och där låg hon när vi kom hem på kvällen... Hon har inte rört sig speciellt mycket idag.
 
 
 



Innan vi for, hann T skotta av en "avsats" vid fönstret i gästrummet... Det hade rasat ner minst en kubikmeter snö från taket, så i morse gick det inte att se ut... Lika bra att ta det innan det fryser på och blir en klump med is.
 

 



Idag... kom lite av våren till vårt hus... Ett säkert vårtecken är när jag tar fram de "skraniga" pelargonierna som jag vinterförvarat i en garderob. Det är ingen nattsvart garderob utan den har ett pyttelitet fönster och det räcker precis till för tre små pelargonier och ett olivträd. De stora pelargonierna har stått i mina föräldrars källare och dem...blommorna alltså... tog vi upp till vårsolen idag. Nu ska de vårdas innan de kommer hem till oss... lagom att ställa ut på altanen i mars.
 



Nu fortsätter vi söndagkvällen med en film.

Må gott


1 kommentar:

  1. Det är ju ingen tvekan om att Bönan har det bra, även om hon är lite justerad för tillfället.
    Ja, jösses så mycket snö det har rasat från taken och dessutom har det frusit på allt som rasat!
    Så underbar bukett du fick, roligt!
    Ha en fin vecka!
    Kramar Eva

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...