lördag 28 februari 2015

Det hjälper inte med mer puder och läppstift...

 
 
Just nu... är vi inne i en fas när vi jobbar mycket... kanske lite för mycket om jag ska lyssna på vad Kicki på jobbet säger till mig... "Jag är orolig för Dig, Du ser sliten ut". Jojo... hon sa till mig att det INTE hjälper med mer puder och läppstift.  
MEN... det är övergående det är med att jobba mycket... och på fredag nästa vecka återgår arbetsbördan till "normal"... Det är bra.
 
 

 
 
Så... denna helg... kommer vi ägna oss åt att sova mycket, leta solstrimma, dricka tee från vida ljupa Gustavsbergskoppar, sortera papper, skratta, drömma om sommaren och elda ljus. En och annan film kommer vi nog också se på.
 

 
 
 


Må gott

8 kommentarer:

  1. Oh va skönt att Bönan har återhämtat sig och mår gott❤
    Här har vi varit helt förstörda...våran finaste Basil har blivit änglahund och han fattas oss nåt helt ofantligt... Han var vårt lyckopiller och nu måste vi försöka hitta lyckan utan honom...
    Ha en trevlig helg
    Kramar från oss i Skåne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänker på Er så himla mycket.

      *KRAMAR om*

      Radera
  2. Bonjour,

    Vous avez raison il faut de temps en temps lever le pied...
    J'aime beaucoup les photos que vous nous présentez. Elles sont remplies de sérénité. C'est tout ce que je vous souhaite pour ces prochains jours... avec de
    Gros bisous ☼

    SvaraRadera
    Svar
    1. Innerligt tack för de vänliga orden.

      Må gott

      *KRAMAR om*

      Radera
  3. Du vet ju att jag är lite extra kär i din kisse. Och jag tycker att hon ser lite bekymrad ut över deklarationspapperna, lite anklagande nästan :)
    Det här med att jobba mycket inom läraryrket är inte svårt.Det kan verkligen nästan ta knäcken på en. Det är en väldans tur att det kommer en och annan återhämtningsperiod i form av lov....
    Ha en fin helg!
    /Bodil

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vår TantKarin är ofta bekymrad... så fort det blir minsta lilla förändring... är hon framme och undersöker och visar med hela sin uppsyn att hon INTE är nöjd.

      Jag önskar att det var så att jag hade alla loven... är specialpedagog och har uppehållstjänst... vilket innebär nedsättning i lön för att ha jullov och sommarlov. Det är sommarlovet som hägrar :-)

      Ha en fin fortsatt söndag

      Må gott

      *KRAMAR om*

      Radera
  4. Hoppas att helgen blev precis så. Super mysiga bilder. Ha en fin söndag. Åse

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...