söndag 15 februari 2015

När gratis luktar illa

 
 
Fick för ett tag sedan sköljmedel/mjukmedel i vår butik där vi handlar. Ett nytt sköljmedel på marknaden...Behövde inte betala, utan det blev med hem i påsen utan kostnad... FY KATTEN VAD DET LUKTAR ILLA och fy katten vad det sitter... Igår bäddade vi rent och lakanen hade vi tvättat med detta aber, så det var bara att riva ur sängen och bädda med andra lakan.
Idag har jag fått tvätta lakanen vi rev ur TRE... jorådulästerätt... 3... TRE... gånger för att lukten ska gå ur och nu har vi hängt ut lakanen... de OTROLIGT rena lakanen, på torkvindan ute... i solen och det vore väl konstigt om den där äckliga kemiska lukten inte går ur nu.

När vi inte tvättar, är det stolarna som får sig en omgång. Nu har jag en som ska målas.



 
 
 
Vad gäller Bönan... går allt framåt. Såret är jättefint och hon är pigg, hungrig, nyfiken och glad... OM vi bortser från när tratten sitter runt halsen... Tratten är en styggelse hon inte gillar. När den åker på, ligger hon i bädden och "bligar" surt.
 


 
 


Det lilla olivträdet... eller träd och träd... Pinnen med boll, som numera är pinnen med spret, har kommit fram ur garderoben, där den vinterförvarats. Nu får vi se om det blir något liv i spretet så det blir en boll igen.


  


 
Så... nu fortsätter söndagen med lite lunch... för att förbereda en middag för sonen och F.
 
Må gott
 
 
 





2 kommentarer:

  1. Förstår väl att Bönan inte gillar tratten runt huvudet, jag skulle tycka det var vedervärdigt att gå omkring med en sådan!
    Har du lyckats hålla liv i olivträdet så länge tror jag du kommer att lyckas i fortsättningen också.
    Här har barnen varit med sina familjer och ätit middag också, märkligt så tyst det blir i huset när de åkt.
    Ha det fint!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Olivträdet... äm... mår inte så bra... Måste fixa "medelhavsnäring".

      *KRAMAR om*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...