söndag 20 september 2015

Hela dagen är min... idag...

 
 
 
Idag är det min dag... HELA dagen och i morse vaknade jag till en fantastisk soluppgång... spegelblank sjö och dagens bästa måltid... frukosten. Jahapp kan tänka mig ha alla mina morna på det viset... Det är något magiskt med soliga mornar i slutet av september...
 
 
Jajust... glömde... Jag överlevde Uppsala. Jag hittade till hotellet och till stället där jag skulle föreläsa... Uppsala konsert och kongress... Fast jag vet i katten om jag kommer åka tåg frivilligt fler gånger.
Tåget skulle gå 06.01 från spår 3... Där stod ca 20 personer och väntade och inget tåg kom... 06.10 kom ett nytt tåg som skulle till stora Hufvudstaden... och jag frågade tågvärden om tåget jag (vi) skulle åka med 06.01... Tågvärden såg frågande ut och ringde upp "mitt" tåg och fick till svar att det lämnade stationen från spår 1 kl. 06.01.
"Det var fel på tavlorna som visade vilket spår tåget går från"... Ok... och då går tågvärden uppenbarligen inte till spår 3 och säger till utan åker bara vidare utan resenärer. Service på hög nivå.
Det löste sig... men jag var sur.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Nu... väntas gäster och jag har lite att fixa innan.

Må gott


1 kommentar:

  1. Så soliga sköna bilder! Att försöka åka tåg är tydligen lika svårt som att anlita Posten!
    Ha en fin helg!
    Kramar Eva

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...