onsdag 17 februari 2016

Dags för samtalsterapi

 
 
 
Två husvisningar har vi haft och jag lägger mig snart ner och självdör... TUR att MäklarYvonne har läst en kurs på universitetet i psykologi... för nu banne mig är det dags för mig att gå i samtalsterapi. Det är emotionellt jobbigt att sälja hus...vårt hem... det vi slitit och renoverat i åtta år. Även om vi är enigt överens om att vi INTE orkar två hus och att vi ska sälja och flytta till lägenhet, så är det jobbigt. 
 
 
 
 
 
 


Nu är det dags för mig att hälla upp en stor balja chips och lägga mig framför tv:n. Viktigt det här med tilltugg.
 
Må gott


4 kommentarer:

  1. Tror säkert det är jobbigt, huset har ju varit en stor del av ert liv. Men livet har olika skeden, var sak har sin tid!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inser mer och mer att jag är lägenhetsmänniska... Älskar vårt lilla hus. Men att ha två är ett för mycket. Ska bli skönt att slippa klippa gräs och hålla ordning i en trädgård.

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. Men alltså... ni ska flytta?!! Jag förstår att det känns konstigt att lägga ut huset på internet, det är ju liksom en del av ens personlighet som helt plötsligt visas upp för allmänheten. Lite läskigt är det nog allt... Oavsett, lycka till med ert beslut! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Heeeeeej Sederbladskan :-)

      Jojomensan... i juli förra året bestämde vi oss... men det är först nu vi fått en lägenhet som "duger". Så nu blir det av. Jätteläskigt.

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...