lördag 13 februari 2016

Fortsatt husvisningsstädning

 
 
Det närmar sig husvisning och jag är inte mindre orolig för det... Tankarna mal i huvudet och det känns som om vi ska ha urpremiär på vårt liv... Fi-katten-va-läskit... Jag har beslutat mig för att, när visningen är... åka till ett köpcenter nära oss och införskaffa himla onödiga prylar. DET ska jag.
 
Annars äter jag Polly och städar kökslådor. Jamen TÄNK om de som kommer på visningen drar ut lådorna och det ser ut som om någon släppt en mindre granat i den och sprungit iväg. Så kan vi INTE ha det... nähädå det kan vi INTE.
 
 
 



Bönan är aningen orolig... Det tillhör inte det normala att hennes människor fixar på detta vis... Drar med lådor och sprayar rengöringsmedel på de mest konstiga ställen. Det är inte alls det hon uppskattar... MEN... nyfiken som en dobermann ska vara är Bönan inget undantag. ALLT ska inspekterad och med nosen, duttas på.

 


Nu kör jag vidare med en låda till för på måndag har vi premiär på vår teater.


Må got


2 kommentarer:

  1. Lycka till på premiären! Och ge dig iväg till ett köpcentra och skingra tankarna!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
  2. Ta det lugnt... fortsätt med att äta Polly, men sluta att oroa dig!!! Ni är ju superduktiga på att renovera och jag tycker inte att du ska bekymra dig för vare sig hemmafix eller för huruvida lådornas innehåll är i oordning!;)

    Lycka till med husvisningen, jag tror att det kommer att gå toppenbra!
    Kram♥

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...