lördag 20 februari 2016

Sätter de elaka i kloster

 
 
 
Vi kom lite av oss... En lördag med snö som kommer ner som småspik och en isande vind... Det kan göra att vem som helst kommer av sig.
 
Själv kom jag av mig jättemycket i veckan så till den vida grad att det sänkte mig totalt för ett tag... så nu försöker jag samla ihop mig och sätta elakheterna "i kloster"... Ett jättebra uttryck som jag fick lära mig av en ytterst klok kvinna.
"Förr satte man dem man ville få bort, i kloster" sade hon. "Gör det mentalt, bygg ett kloster i Ditt sinne och sätt in dem som gör Dig illa i det klostret" fortsatte hon. Så det håller jag på med. Grunden är grävd och nu håller jag på att bygga upp murarna... och skulle elakheterna lyckas ta sig ur klostret, då gör jag som man gör med olydiga hundar... Ignorerar dem toooootalt.  Så får det bli... ett kloster och total ignorans. Tror inte personen i fråga lär sig... då människan antingen är totalt inkompetent eller genuint elak. Vet inte vad som är värst.
 

 
 
 


Nu väntar 10 kilo kärlek... och något gott att äta.
Bönan ligger i bädden, TantKarin sitter i fönstret och tittar på den flygande buffén, T fixar saker i garaget och själv tänkte jag baka.

Må gott


1 kommentar:

  1. Elakingar är oerhört påfrestande, tur att man träffar sådana väldigt sällan! Kloster och ignorans är ett bra medel!
    Kramar Eva

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...