söndag 27 mars 2016

Grundat med godis




Idag har vi fått massor gjort...Hyllor har plockats ner, sakar har packats, långpromenad med Bönan och Bill, röjt i rabatterna, fixat mat, duschat hundar och nu packa lite till... Jamen det blev en bra dag och i morgon kommer jag vakna med "röjarabattenträningsvärkirumpan"... jorå... så är det allt.

Bönan, Bill och TantKarin har legat på altanen och låtit solen värma dem... och när vi gick promenaden med hundarna råkade vi av misstag stänga TantKarin ute på altanen... Hon var inte glad... När jag kom och öppnade åt henne, trätte hon på mig hela vägen in i köket... i och för sig inte så långt... och det var väl tur för harangen hon kom med var utan att andas. Nu ligger hon i mitt knä, så jag är nog förlåten.


  




Mat... höll vi på att glömma. Vi grundade med överblivet påskkäringsgodis och det låg som en sockerchock över oss... och då höll vi på att glömma maten. Tog dock tag i den när jag märkte att jag gick med en konstant ilska i kroppen...Kan väl hända att T kommenterade den...ilskan alltså... utan att jag hörde det.





Garaget röjs och allt läggs i plastbackar så vi lätt ska hitta våra skatter sedan. Jamen alla välutrustade hem bör väl ha silvertape, najtråd och poppnittång lättåtkomligt så är det bara.




Själv tog jag tag i rabatterna. Lite vemodigt att se alla perenner som vi en gång planterat komma upp. Inte för att de kommer upp, utan för att detta är sista våren de är "mina". Ville i alla fall att nya ägarna ska få vårstädade rabatter när de kommer och nu är det gjort.


 


Grannen... hon med korven konstaterade att mina finaste sommarskor kommit fram... Hon är snäll hon. 



Nu återgår jag till packningen...

Må gott



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...