måndag 28 mars 2016

"Kukeleku!"




Nog attan blev det ett par glada skratt i påsk när vi fick besök av några ivriga påskkärringar och gubbar...  Vi öppnar dörren och där står de... målade upp över öronen och formligen vrålar "GLAD PÅSK". De sträcker ivrigt fram sina händer med påskbrev de jobbat med de senaste veckorna och går nöjda från vårt lilla plupphus med ännu mer godis i korgarna.
T öppnade som vanligt breven, och denna gång skrattade han högt, vilket han annars aldrig gjort åt något påskbrev... "KUKELEKU!" flinade han sedan... Undrar hur många i området som fått "kukeleku" av en liten vrålande påskkärring eller gubbe. 






Annars fortsätter operation packning och röjning och idag åkte vinkelslipen fram. Vårt matbord går inte upp i trappuppgången till lägenheten utan var tvunget att kapas... ja...underredet alltså inte skivan. Den är hel och går upp... tror jag.


 


Det är nu jag inser att våren är jobbig. Något far runt i luften och gör min hals tjock, ögonen svullna och tårade och näsan rinnande. Var ute en sväng och ser nu ut och låter som om jag är genomförkyld.


 
  

 Nu fortsätter vår annandag påsk med ännu mer packning, grilla och någon bra film.

Må gott





1 kommentar:

  1. Ha ha, vilket kul påskbrev!
    Attans att du fått allergi, inte kul!
    Kramar Eva

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...