söndag 24 april 2016

Bor granne med Stadsparken



När sonen var fem år hög, flyttade vi från "mitt i smeten" till en stadsdel i vår stad som benämns som "Öster". Där stannade vi tills vi för ca åtta år sedan flyttade till vårt lilla "plupphus". Nu är huset sålt till liten Ella och hennes föräldrar och vi är tillbaka till "Öster" och bor nu granne med en av Sveriges vackraste parker... Örebro Stadspark. Det känns som att "komma hem". Det tar oss ca fem minuter så står vi mitt i parken. Det kallar jag lyx.
Här har jag gått med sonen sedan han var två dagar gammal tills han slutade skolår 4. För när man slutar fyran har man skolavslutning (i den skola sonen gick) i stadsparken.
När vi fick hem Snyggingen som valp, var stadsparken vår "bakgård" där vi gick långa promenader och upptäckte att "spökåldern" för liten Snygging är hemsk när man för "100;de" gången ser en livboj som är jätteläskig. 
Som sagt... nu är vi tillbaka till "vår bakgård" och häromdagen gick jag med Bönan i solen och visade henne alla fina ställen... Allt från fjärilslunden, Svartån till Wadköping. Jag tror hon njöt lika mycket som jag... Vi har liksom gått och blivit "Stassare". Jorå... Bönan och jag ska kika i många skyltfönster och gå över många kullerstenar. DET kommer bli himla trevligt.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Bönan mår idag mycket bättre. Hon äter utan att behöva trugas. Hon bjuder ofta in till lek och vill gärna dra igång träning... Hon är snart tillbaka med all den kraft en dobermanntant på snart nio år kan vara... och det vill inte säga lite det.

Må gott...






2 kommentarer:

  1. Jag har nog aldrig varit i Örebro men på dina bilder ser det ut att vara en mysig stad. Ja, då är du tillbaka igen och det verkar som du är himla nöjd. Gott att Bönan är pigg igen.
    Kramar Eva

    SvaraRadera
  2. Ser ju hur mysigt ut som helst :)

    Kram ♥

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...