söndag 17 april 2016

När Bibeln och Sveriges rikes lag lyfter


Jamen huuuuuuuuur mycket saker har vi. Jag trodde inte vi lyckats samla på oss så mycket i vårt lilla plupphus, men det hade vi verkligen. Nu börjar vi i alla fall se väggarna i matsalen. Det är där de flesta kartongerna stått... och i hallen. Jorå... hallen, vi har först en "tambur" som öppnar upp sig till en hall på ca 18 - 20 kvadrat. 

Bönan har piggat på sig och behöver inte tvångsmatas längre. Hon är visserligen fortfarande himla trött, men även det håller på att vända och idag bjöd hon in liten Bill på lek. Det var ett tag sedan.

T... jisses så dålig han varit, men även han piggar på sig och har i helgen även han packat upp ur kartonger och skruvat gardinstänger. Det går undan när man är två som fixar.





Arbetsrummet/gästrummet håller på att "ta form"... Högt i tak och höga fönster gör att lamporna som var så stora i plupphuset nu är för låga och för små... Det löste jag med en gammal Bibel och Sveriges rikes lag. Lampan i arbetsrummet/gästrummet lyfts av tyngd.





Hallen, blir "bibliotek" i miniformat. Jisses vad böcker väger. Jag tror det gick åt ca 30 - 40 kartonger till böckerna. Det går ju liksom inte att packa kartongerna fulla, då är det inte någon som orkar lyfta visdomen.
Vi har ännu inte bestämt oss för om vi ska köpa "överliggare" till hyllorna. Risken blir att vi samlar ännu mer böcker.




När vi är mer klara och fått undan alla kartonger, blir det en större guidad tur i lägenheten. Den stora guidade turen innehåller även kylskåp.

Nu väntar medicin till Bönan, en macka till mig och en film att titta på.

Må gott... vi är på bättringsväg.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...