torsdag 15 september 2016

Nytt avgassystem - "Bra grejor"




Min bil... den lilla svarta Mexikanaren ska få ett nytt avgassystem. "Bra grejor" säger T... jag begriper inte vad det ska vara bra för... Fast, när vi köpte bilen skickades det med i köpet och det har legat på vinden sedan dess... Ett helt nytt rostfritt avgassystem... BORLA... joråsåattfårdetbli... "Himla bra grejor".
Nu har vi varit och hissat upp Mexikanaren... och det ska gudarna veta... fikatten vad läskigt smal ramp man (läs T) ska köra upp på.
Vet inte riktigt om T hakat upp sig för även det var "bra grejor"... hissanordningen alltså och det var väl tur att den höll för 2,2 ton bil... Tyckte det knakade lite för mycket i hissanordningen.
Så... nu har vi kikat och T har konstaterat att "det här kommer bli bra". Jag låter honom hållas med "Bra grejor"... bytet kommer dock inte ske förrän Paradiset är stängt, så det dröjer ännu några veckor.



 
 
 
 
 
 


Nu väntar en skål med fruktsallad.

Må gott




2 kommentarer:

  1. Du har en händig och duktig man, sånt är dyrt att fixa på verkstaden - men jag ska ändå anlita verkstaden snart för ett avgasbyte. Då vet jag att det blir bra, det är en kille som inte vågar annat än göra ett bra jobb åt mig.
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Önskar alla verkstäder hade killar som inte vågade annat än att göra bra jobb.

      ha en fin helg

      *KRAMAR om*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...