torsdag 27 juli 2017

Beslut om odlingslåda av pallkragar





Nu blommar oreganon och i odlingslådorna surrar det av humlor och fladdrar av fjärilar. Julia har svårt att låta bli att köra ner sin långa nos och dra in kryddofterna... bäst gillar hon gräslöken... den kan hon inte motstå att bita lite i.





Savannah går in i dag nr 39 eller om det är 40... hon sover mycket och äter ALLT hon kommer över. Idag slank det ner vattenmelon, gurka, tomater, en lite smörgås (på tok för liten om Savannah får bestämma), torrfoder och ett halvt kg färskt kött. 
Idag passade Savannah och T på att ta en liten lur på bryggan.


 



Åt gul blomkål... har aldrig gjort det tidigare. Mycket mildare i smaken än vanlig blomkål och smakade lite som en blandning av blomkål och morot. Jättegott.


 



Har även beslutat var odlingslådan ska stå... Inte för att jag hinner odla någon denna sommar... men till nästa... Den kommer stå i sol från tidig morgon till ca 13 - tiden... sedan blir det skugga.
Har en pallkrage... den ska höjas med två till. Det blir bra.


 
 
 


Nu dags att stryka... Ställer mig framför tv:n och gör det.

Må gott




1 kommentar:

  1. Just nu känner jag att jag vill också ha en egen ö med bara mina nära, här vimlar det av turister och folk får jag nog av på jobbet. Men snart blir det lugnt här och då har vi också ett paradis.
    En pallkrage med lite örter är alldeles lagom mycket jobb. Jag har ett par lådor med kryddörter och så har jag pelargoner, så skönt med bergstomt.
    Kramar Eva

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...