torsdag 6 juli 2017

Inte ro att endast sitta

I tisdags packade vi in flickorna i bilen och packning för några dagar och åkte till Paradiset... Savannah visar mer och mer på att hon är dräktig... Hon sover och vilar mycket och i tisdagskväll blev hon illamående... jojo... och detta kan jag se när det kommer i vågor... hon hänger med huvudet och blir lite "dreglig"... Julia försöker få igång henne att busa och leka men får bara ett "gläfs" tillbaka och då är den diskussionen slut.


Vi har ägnat dessa dagar åt diverse roligheter... typ... Jamen Ni fattar... Här är två personer som renoverat hus och sommarstuga i ca 10 år och då ska Ni inte tro att detta inte fortsätter... Vi har liksom inte ro att bara sitta i flera dagar.

Vi har oljat bryggor


 
 
 


Vi har ätit... MASSOR...


 
Vi har tittat på åskmoln... och hummat om att "det kommer inte hit" och så har det varit... Åskan har mullrat runt sjön men inte över oss.

Vi har byggt ett plank... eller staket... eller "gömma-grejor-bakom-skydd". Det är ju inte alltid man (läs jag) vill visa fina och bra saker som inte alltid är så snygga... Typ... komposttunna. Jag är innerligt glad över min komposttunna... men om den är så snygg vet jag inte... Nu står den i alla fall lite gömd och jag är glad.


 
 
 
OCH ÄNTLIGEN har vi fått dit dörren jag fick av min moster för många år sedan... Först nu i våras fick vi den till ön och DET var inte det lättaste... och i går sa T att "nu är det dags för dörren" och sagt och gjort... Nu sitter den där.
Lite är det dock kvar att göra... dörrfoder och handtag.


 
 
 


Den gamla dörren... en bastudörr hade gjort sitt...

 


Nu väntar resten av kvällen... en film och lite gott att äta.

Må gott

2 kommentarer:

 1. Så gott ni har det ute på er ö och ni jobbar i er egen takt, ingen nyfiken granne som "undrar hur det går". Vid vår stuga är det inte så lugnt längre, vi bor vid badplatsen och nu kommer alla turister, ja, det har väl sin tjusning också och redan i augusti lugnar det sig. Du kan tro att jag älskar hösten här!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej vännen... det var ett tag sedan :-)

   Jorå... de nyfikna kommer i båt eller frågar på land vad vi håller på med. Idag var det en båt som gick väldigt nära, men jag håller på att lära flickorna att ställa sig tysta och titta tillbaka :-)

   Må gott

   *KRAMAR om`na*

   Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...