söndag 30 juli 2017

En dörr kommer lastad...




I fredags kom dörren... Den ytterdörr som förhoppningsvis ska sitta i stugan lika länge som den gamla dörren har suttit.
Den gamla dörren som är så sliten och förstörd att det kostar mer att laga än att köpa en ny... den gamla karmen och tröskeln som är så illa åtgånget av "tidens tand" att det var bortom all räddning... den dörren och karmen har gjort sitt och är nu utbytt.



Den gamla dörren


I fredags när jag satt ensam med flickorna i Paradiset och väntade på att dörren skulle komma farande över sjön... passade jag på att läsa... Någon jag "glömt" efter att jag pluggade all facklitteratur... Ska ta igen det nu.


 
 
 


T fick hjälp av M med dörren över sjön och vi är innerligt tacksamma för hjälpen. En dörr väger MASSOR och den ska i och ur båten... inte lätt kan jag garantera.





Savannah gillar inte när det är för rörigt i hennes liv just nu. Hon går ut på bryggan och kollar vad som händer... sedan går hon in och lägger sig antingen i sin bädd eller på kökssoffan... Där ligger hon och "ruvar" och låter världen ha sin gång... HON är inte delaktig just nu. HON har viktigare saker för sig.



 


Igår började vi riva för nya dörren... och nu fick vi hjälp av K... M:s hustru... Tack snälla...

 
 
 
 
 
Foto K.Nyman.



... och med mycket möda och hjälp av min pappa... hamnade den rätt i dag... tack... innerligt.


 
 
 



 Nu "laddar vi batterierna" för att ta tag i panelen som ska bytas... OCH jag går och klurar på hur vi ska fixa "hallen"... den röriga biten till höger sida om ytterdörren. Jag har en plan... ska bara förankra den hon "shinnjön".

Må gott





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...