tisdag 8 augusti 2017

Allt som står framme är väl hennes?





Häromdagen fick jag för mig att jag var tvungen att ha "Herrgårdsglass" med jordnötssmör... Ni vet... sött och salt. DET var INTE gott ihop...Så nu är det testat och det räcker.



 
 



Idag har jag börjat jobba efter en lång och behövlig ledighet... Känns konstigt att inte kunna packa åka till Paradiset...men man vet aldrig... Det kanske är så att vi inte kan hålla oss utan åker dit någon kväll efter jobbet och äter middag... Det gjorde vi igår kväll... Kom dit när T slutat jobbet...åt och skruvade några plankor och kastade upp några stenbumlingar för min pappa att lägga rätt.

Just nu går vi här hemma som i en plastpåse... det är varmt och luftfuktigheten är så hög att mitt hår är lockigare än vanligt... T har tagit flickorna... en i taget på lite lek och träning i parken utanför... Medan han var ute med Savannah stod fröken Julia på balkongen och "mufflade" avundsjukt... Det blev hennes tur sedan och då landade den dräktiga flämtande och lycklig på köksgolvet.


 
 
 



Savannah blir större men hon är inte jättestor så vi tror inte det är så många valpingar där inne... Fast det spelar ingen roll hur många det är... hon mår illa och sover mycket... stjäl mat så fort vi vänder ryggen till och häromdagen försvann salladen jag gjort och ställt på bordet innan middagen. Det var isbergssallad, tomater, gurka och små ärtor... Jorå... detta utan att skämmas. Allt som står framme är väl hennes... eller? Hennes mamma Tanya (Bönan) gjorde lika dant när hon var dräktig... fixade mat på egen hand... Hon till och med grävde upp sättpotatisen hos mina föräldrar och kom jordig om näbben... tuggande på potatis och kunde inte förstå hur vi kunde se vad hon gjort. Vid något tillfälle var komposthögen lockande och hon tog tag i den... där fanns massor av godsaker för en liten dräktig tik.


 


Nu ligger båda flickorna varma och flämtande på köksmattan... och T har hittat dammsugaren. Det är bra för det var aningen dammigt på golvet.

Må gott







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...