lördag 5 augusti 2017

När väderleken har varit som i en tombola




Att starta morgonen... sittande i Paradiset... och äta dagens bästa måltid... frukosten... det kan inte bli bättre. På sant. Tanken på det kan jag drömma om hela vintern. Ett sätt att överleva kylan och mörkret.

Denna morgon innehöll fruktsalladen krusbär som vi fått av Katja... Så himla gott... och valnötsbröd köpt i butik dagen innan. Jag kan ju liksom inte be T åka över sjön...gå genom skogen...åka in till stan och samma väg tillbaka för att köpa dagsfärskt bröd på morgonen... DÄR går gränsen (tror jag) för vad han skulle göra för en bra frukost.


 


Efter frukosten löste vi melodikrysset... Det är ju lördag... äm... kom vi på. Så... sittande... lutandes mot kuddarna i träsoffan löste vi krysset medan det HÄLLREGNADE utanför. 


 
 



Resten av dagen har väderleken varit som i en tombola. Ena stunden strålande sol, för att sedan fara runt i cirkusen och börja hällregna. Det är inte lätt att få så himla mycket gjort... men vi försökte och kom en liten bit på väg.


 
 



Försökte få till några bra bilder på Bill... men Julia fotobombade hela tiden så jag gav upp.




Har länge gått och tänkt att jag ska ha denna skylt på en av ytterväggarna på huset i Paradiset... Igår slog jag till och köpte den... så... när det är klart ska den upp. Inte för att vi har någon cykel i Paradiset... 




Nu väntar mat... Vi orkar inte laga något avancerat utan det blir "snabbmat". Lufttorkad skinka, tunt skivad kycklingfilé och stekt färskpotatis. Jahapp... så får det bli.




Må gott.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...