söndag 24 september 2017

Det där med hall...
Vi har en hall... modell himla stor. Det är inte här vi hänger av oss ytterkläder och har "skoröra"... för vi våningen har vi även "kapprum". Jorå... så heter det på ritningen... och efter kapprummet kommer vi in i själva hallen.. 7 x 3 meter och perfekt att träna "linförning" när det är dåligt väder och vi (läs jag) inte vill gå ut.
I denna hall... hamnade bokhyllorna och det är ett måste med hyllor hos oss... Mycket böcker och pärmar med viktigheter och jag har sedan dag ett inte tyckt att det blivit så bra... Igår tog vi tag i det...och åkte till IKEA och köpte överhyllor... Proportionerna blev betydligt bättre och jag är glad.
Kan dock tillägga att IKEA inte är riktigt klar med själva hyllorna... så det var bara att åka till en byggvarufirma och fixa det som IKEA inte tänkt på... Överhylla till CD-hyllan... Jamen vi kan ju inte ha ett hål där, eller hur. 
 
 Kan tyckas aningen "kinki" att ha en naken dam (vid namn Ulla) stå i hallen... Hon hänger med sedan min tid som dekoratör... en fantastiskt vacker skyltdocka från 70-talet... Lite kurvigare... lite kortare än dagens dockor.
Klädde på henne en dag... men det blev läskigt... Så himla verkligt... så ... hon får står där... naken.


 
 Så har vi fått ett bord... Ett jättefint litet STRING-bord. Det var lite trasigt och det är nu fixat med en liten "svetsloppa"... Skivan är slipad och oljad med teakolja. Innerligt tack Gustav och Rita för bordet... 


 
 
 


Under hela processen med hyllorna har flickorna och TantKarin legat på behörigt avstånd och tittat... Julia har varit mest nyfiken och har botaniserat i verktygslådan.
Nu är T ute med Julia och Savannah för att springa dem trötta i ett stort nedlagt grustag... Själv är jag kvar hemma och vårdar min förkylning.

Må gott... Nu dags för en Alvedon.
2 kommentarer:

 1. T sitter väl inte och sågar och snickrar på finmattan????
  Skyltdockan är fräck och man kan önska att dockorna såg ut så idag också!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. *Skrattar högt* Jojmänsan det gjorde han och det fick han höra.

   *KRAMAR om`na*

   Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...