torsdag 28 september 2017

Ordningen återställd
Vi har hittat en grop... en grusgrop. Ni vet en sådan där som stupar brant ner som en gång i tiden varit ett grustag... Att hitta en sådan kanske inte är så himla svårt... men vi har hittat en ganska nära den nedlagda golfbanan och gropen är "lagom stor" eller liten hur man nu ser det. Dit åker vi och släpper flickorna och idag fick Bill-pojken bli med... Så nu har han levererats till sonen och F med hela pälsen full i sand...grus...och annat fint som finns i en grop.

Savannah älskar att springa i gropen... vi kan verkligen se hur hon springer upp och ner och hur hon skrattar med hela sin själ och hjärta... För det gör hon... skrattar... svansen är hög och hon viftar ivrigt när hon jagar sten som T kastar upp och som rullar tillbaka ner till botten på gropen. 
Efter sin "tomma dräktighet" var hon aningen låg och sorgsen... å vem skulle inte vara det... men efter Galastop och mycket motion och en grop att springa i har hennes vanliga jag... fast mer moget, infunnit sig... Hon är ju fyra år nu och ingen flicka längre... även om jag kallar dem för "flickorna"... hon är en mogen, mjuk och fantastisk liten Brun Böna...som har en egen plats i våra hjärtan.

Julia är ännu inte lika stark i springet som Savannah... Hon är ännu inte lika snabbt och kommer inte upp till toppen på gruskanten... men det är en tidsfråga. Vår lilla Batgirl blir starkare för var dag... men så är hon ju bara året och ännu inte färdigmusklad... men det kommer... Julia vår Ungerska prinsessa med världens vänligast ögon... sprallig och nyfiken...och även hon har vunnit våra hjärtan.


 Så... det känns som ordningen är återställd... vardagen och känslorna har hamnat på plats... Flickorna vet rutinerna och mår som prinsessor...Glada...blanka...pigga och innerligt älskade.
Nu ska jag bara få in en peeeeeeeeeeerfekt linföring med Julia...till fuldansmusik och i 12 cm höga klackar... äm... på mig. Skorna ligger och väntar... nu är det bara jag och Julia som ska få till det.
"Var det bara det", sa Anette (Savannahs uppfödare) när hon kom förbi idag... "så löser vi det".
Jahapp... en perfekt linföring till fuldansmusik och jag i 12 cm höga klackar, det är planen.

Må gott
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...