söndag 15 mars 2020

För 10 år sedan



För precis 10 år sedan var det bitande kallt, strålande sol, massor av snö och vi hade Snyggingen och Bönan i vårt liv.
Som de lekte och sprang i snön vid Paradisets strand och så himla trötta de var när de låg i buren när vi åkte hem.





Idag är det varken bitande kallt, strålande sol och snö. Vi har två andra fantastiska följeslagare i vårt liv... Savannah, Bönans dotter och Julia den ungerska prinsessan.
Dagens glädje var när T tog ut dem en och en i parken här utanför och lät dem roa sig med att springa i långlina och hämta det han kastade ut... Som de springer och vad innerligt lyckliga de är... När T var ute med Savannah, låg Julia i kapprummet och väntade. Hon flyttade sig INTE... Kapprummet mynnar ut i en större hall (ca 27 kvadrat) men si där gick inte att ligga... hon kunde ju missa T och Savannah när de var åter... för efter Savannah är det liksom hennes tur att roa sig i parken med husse.





Själv har jag roat mig med små ting... en av de tingen är att tvätta och hänga påsarna min mamma sytt för att använda när vi åker och handlar. Så himla fina påsar utan reklam på... och de tvättas med den övriga tvätten efter varje gång de använts. 




Nu dags att äta... Idag blir det fläskfilé med ädelostsås och hasselbackspotatis och massor av sallad. Himlars vad jag ska äta.


Må gott










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...