måndag 30 mars 2020

Jobbat hemifrån idag




T är fortfarande sjuk och har nu även fått ögonfluss och det finns ingen receptfri medicin att uppbringa, så han får spola ögonen med vatten och jag lyckades igår få tag i servetter för ögonen som han ska torka med. Han mår inte tipp-topp.
Själv vet jag inte längre om jag har pollenallergi delux eller om det är pollenallergi blandat med förkylning. 

Steg upp som vanligt idag och satte mig vid jobbdatorn som jag ställde upp på matsalsbordet vid 7-tiden och började jobba. Glömde att jag skulle ha videokonferens kl. 08.00 och det blev aningen bråttom vid 07.50 då jag insåg att tiden var nära och inte ville uppenbara mig i morgonrocken. 
Jag hann och ingen såg att jag satt i muminoutfiten och fårskinnstofflor. 

Det gäller att vara strukturerad. Hålla tider för små korta raster och även lunchen. Tiden rusade iväg men jag ska villigt erkänna att det var himla tråkigt att inte vara på jobbet.

Anledningen till att jag inte ställde upp datorn i arbetsrummet/gästrummet är att T höll sig i köket eller sov på gästsängen. Allt för att jag skulle kunna jobba ostört från honom och flickorna.






När solen kikade fram... då kom även flickorna smygande och lade sig på strimman. Inte ett ljud och inte störde de det minsta.




Nu lite varm gröt och lägga mig en stund på soffan.


Må gott... det gör inte vi (just nu)



1 kommentar:

  1. Ohh ni får krya på er och det såg ju trevligt ut att sitta där och jobba. Så fina der är vovvarna

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...