lördag 7 mars 2020

Om försvarsmakten får bestämma färg på äggen...




Jag har fått någon form av mix mellan pollenallergi och förkylning. Vet inte riktigt vad som är vad längre... Jag nyser och snorar och är väl inte till min fördel på något vis.

T försöker muntra upp och det får jag ta tag i när jag är piggare... Uppmuntran består i att så här på lördagsmorgonen besöka kvarterets bagare och införskaffa kardemummabullar (extra allt) och biskvier som jag är oerhört svag för... Detta moffade vi i oss samtidigt som vi löste melodikrysset. Jorå... när jag är piggare så blir det en extrasväng med roddmaskinen då mjukhetsfaktorn ökar av sådana häringa godsaker.




 



Flickorna och liten Bill, låg i sina bäddar i köket under tiden vi kryssade... Bill som varit hos oss sedan igår eftermiddag då sonen och F roar sig med sådant som små frallapojkar inte kan bli med på.





Så fick vi äggleverans av Katja. Himla bra äggleverantör som kommer hem med ägg, hånglar upp alla hundar och även sticker åt mig ett stort paket älgfärs. Innerligt stort tack. 
Herrgårdsäggen ser ut som om någon vid försvarsmakten bestämt färgen... typ den där ökenklädseln. Helt klart mina färger och världens godaste ägg med en gula så gul att sockerkakan ser ut som saffranskaka.


 



Nu har T tagit flickorna för att roa sig och liten Bill och jag är hemma och chillar. Det är vi bra på. Jag har redan överskridit mängden nässpray man får ta på en dag. Ska jag hålla mig till det som rekommenderas, får jag inte ta mer nässpray på minst två månader. Får ta tag i det också när jag är piggare.

Må gott







1 kommentar:

  1. Här var det härliga färger på äggen och så söta man får vara då, så gått fikabrödet såg ut

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...