söndag 31 december 2023

Fullt upp med viktigheter.



Mellan jul och nyår... REA... något vi inte tagit del av, även om jag behöver lite nya kläder. Toppar och mjuka kjolar börjar bli noppiga och fula, men det får vänta till hysterin är över. Vi låter dagarna långsamt gå och försöker att inte stressa. Igår plockade jag undan allt julpynt, utom stakarna i fönstren. Nu är det snart nytt år och då vill jag inte ha några tomtar och lucior "hänga" framme. Köpte två orkidéer en gul och en djupt purpurfärgad, för att pigga upp mig lite igår. Behövde det i mörkret. 




I fredags kom N för att sova över. Hennes föräldrar skulle på middag.

I går morse hade hon fullt upp med viktigheter. Frukost, borsta tänderna och klä på sig. Efter det satte hon Julias lysande halsband (som vi har på henne när vi är ute och går i mörkret) på sitt huvud och lade ut Julias långa koppel och "gick på lina". Himla viktigt så där en lördagsmorgon.



Sedan blev hon väldigt trött... och det var svårt att hålla henne vaken. Ville ju inte att hon skulle sova när hennes föräldrar kom för att hämta henne. Vi lyckades. Hon blev hämtad och vi åkte för att pigga upp mig med nya orkidéer. Även det är viktigheter.



Må gott

I´ll be back.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...