måndag 8 juni 2009

42,2 kg Snygging


Idag gjorde vi det... Japp, nu är det gjort... Nu är det bara att vänta och se. *Vrider fingraran tre varv i nervositet* Packade in vovven i bilen och rattade den grå tyska motordrivna tingesten till farbror veterninären för att väga (42,2 kg) och lägga upp honom på bordet. PÅ RYGG... Vovven sov och vi hjälpte till att dra. Jag, *pekar på hela mig* satte dit lappen på hans högra ben och PANG där satt bilden.

SNYGGÅKE HAR GJORT SIN HD-RÖNTGEN IDAG och nu är det bara att vänta på domen. Fick ett snack med farbror Leif (veterinären) och han tyckte det såg JÄTTEBRA ut. MEN, jag tänker inte ropa hej förrän vi är över vetefältet. Så nu go vänner... Håll alla tummarna Ni har för det gör vi.

.
.
Igår passade vi på att träna lite lydnad och inkall. Jag tror alla hade lika kul. Snyggingen var helt slut när vi kom in igen.
.

.
Får inte springa förrän husse säger rätt kommando.


.





.


.


.


.


.

.
Simone tycker det är JÄTTEJOBBIGT när det tränas... Bättre att vila för att orka sova.
Just nu ligger SnyggÅke och sover... Tror nog inte han orkar med någon träning ikväll *Flinar* Det är jobbigt att lägga upp sig så där.
.
Må gott go´vänner... Sovande familj är gott.
..

4 kommentarer:

  1. Tjohej i stugan - kommer att gå kalasbra ang röntgen...bara synd att inte den ljuvliga Zita kunde va med...tänk va söta de skulle ha varit..
    ...2 "små" sovande syskon;)

    Tyckte mycket:)om den första bilden - YES!!!

    Må gott..hörs säkert i den där "luren"

    SvaraRadera
  2. *Skrattar* De skulle ha varit helt små och underbara de däringa syskonen... På rygg med benen i vädret SNARKANDES. Men vi hänger med när det är dags för den Ljuvliga.

    *KRAMAR om´Na*

    SvaraRadera
  3. Tjoflöjt! Hualigen då håller vi tummar och tassar för snyggingen!!!

    Kram kram Anette&Tanya

    SvaraRadera
  4. *Skrattar* Tackar ödmjukast... Här har vi även börjat hålla tårna också. *Håller upp en fot och visar spektaklet*

    Hoppas allt är bra med Er.

    *Kramar om Anettskan och Bönan*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...