fredag 12 juni 2009

Student igen och vissa saker SKA bekämpas

.

NU är det sommar och sommarlovet har infunnit sig. Regnet öser ner och JAG ÄR LEDIG. Hur bra kan det bli... fast... ska jag erkänna. Det skulle kunna vara bättre. Var på utflykt med jobbet igår och vi vandrade vid Dovrasjöar. Ett helt underbart naturreservat MEN det var väldigt kuperad natur OCH det hade regnat hela natten. Jag hade fotriktiga skor *håller upp och visar* och det hjälpte inte. Vid en häll som inlandsisen slipat insåg jag att det var SKITHALT och tänkte gå på sidan, i naturen liksom och i samma stund som jag tog ett steg åt sidan... SWÅSCH... jag seglade runt som en helikopter och landade HÅRT på ryggsäcken och den vänstra gluteus maximus. Tur var väl att ryggsäcken tog värsta smällen och hindrade huvudet från att dra i stenen.
Kontentan av helikopterfärden blev, två misshandlade handleder och handflator, en blå vänstersida från knä till skuldra, en öm halv rumpa och en spricka i ett revben. Kan tillägga att av nästan 40 personer som vandrade i "tvålskogen" var vi fem som drattade omkull. K fick åka och röntga sin ena fot och sitt ena lillfinger idag och detta efter en egen helikopterfärd på en annan sten. R har numera sommarknän som det anstår en pojke i sina bästa år. U lyckades få blåmärken runt naveln och skruppsår på bröstet och I vurpade fyra gånger och är öm i hela kroppen. Ska dock tillägga... VI HADE KUL ÄNDÅ. Tack för en rolig avslutning innan ledigheten.

.

.

Snyggingen har haft en toppenvecka. A har varit ledig då han tog studenten förra fredagen och uppgiften för honom innan han börjar sommarjobba nästa vecka har varit att ta hand om Åke och riva ur heltäckningsmattan ur trappen. Kan inte förstå hur man kan LIMMA heltäckningsmatta RUNT HELA STEGET. A har slitit hela veckan med detta och ändå är det massor med lim kvar, så i veckan ska T hyra en sorts hyvel och ta bort eländet.
Snyggingen har fått göra massor med roligheter tillsammans med A i veckan och det har varit nyttigt för dem båda att bara ha varandra under dagarna och att A får ta ansvar. *LER* Det har han klarat galant. TACK mitt hjärtebarn.
.


.
Vissa saker tycker jag att jag INTE vill ha i gräsmattan. Maskrosor är en av dem och när jag kommer hem från jobbet och är JÄTTETRÖTT och Snyggingen är nyrastad eller ute med någon av mina killar... DÅ går jag ut och drar upp maskrosorna. Ett himla bra sätt att tömma huvudet på arbete och fylla det med INGENTING.
.

 
.


En annan sak som jag INTE vill se hemma hos oss är FÄSTINGAR. Det är bland det värsta jag vet. Tur är att vi inte har behövt plocka någon sedan April när vi hittade första på Snyggingen. Vi har även införskaffat fästingdroppar till Tanterna, då de ska bli med till ön, bara vädret tillåter oss att fara över. Förra veckan skaffade jag bur nr två så de inte behöver åka i samma kupe. *LER* Så nu är det bara att invänta det fina vädret och för att åka till ön är allt väder fint bara det inte kommer ner något från himlen eller blåser för mycket.
.


.

Idag var vi upp och firade SysterYstersMellanE då han tog studenten. Massor med god smörgåstårta och hembakade bullar bjöds det på. TACK för en trevlig och god eftermiddag.



GRATTIS
SysterYstersMellanE
STUDENTEN
..


.

I morgon tar vi sovmorgon... Skulle det mot all förmodan bli kanonväder, då åker vi till Ön och blir det regn forsätter renoveringen här hemma. Misstänker att det blir renovering hemma. Men innan vi gör något annat, ska vi lösa melodikrysset och bara ta det lugnt.
.



 
.
Nu ska jag ta och lägga mig för natten för i morgon är en ny dag...
.
Må gott go´vänner... En ny dag är GOTT


2 kommentarer:

  1. Men Brittan! Du måste ju vara rädd om dig!!! Åka helikopter på detta sättet !!!

    Styrke kram ifrån oss!

    Anette och compani

    SvaraRadera
  2. *plutar med underläppen* Jamen det var juh inte meningen, men om Du vill kan jag visa dig blåmärkena, inte dem på rumpan då. *Skrattar och håller upp en hand där en smäll tog* Å krama försiktigt... ont i ett revben. *pekar och visar*
    JISSES, nu är jag ynklig.

    *kramar tebaks*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...