lördag 27 juni 2009

Chevaträff i Askersund och moffa i Paradiset.

.
Mitt i helgen och värmen STIGER. Jag vill börja med att gratta Zita och hennes matte till att de är attans duktiga. *Hoppar och jublar* Det där vågar jag aaaaaaaaaldrig. *pustar av bara tanken*
.

.
Vi ska inte klaga på värmen, MEN vissa saker är inte lämpade att ta med vovvar till i denna hetta. Det är ett konstaterande faktum.
I förmiddags styrde vi den grå kombin till Askersund för att kolla "finbilar" som T säger. Många var de och hettan dallrade mellan skärmarna. Snyggingen ville hela tiden dra sig in i skuggan men lugnade sig lite när han fick en blöt trasa över ryggen. Vi hade tänkt att stanna längre men valde att snabbt gå igenom bilraderna, köpa en glass och åka till ön. Ett klokt val.
.

.

.

.

.


.

.



.



Väl framma i den svalkande sjöbrisen drog i igång med MAT.

.

.
T fick sina efterlängtade MANDELKUBB till eftermiddagsfikat. Nu är han jättenöjd. *LER*
.
...
Snyggingen startade med att bada redan vid bryggan INNAN vi hunnit sätta oss i båten. Sedan fortsatte han resten av dagen. Så fort han blev varm traskade han i sjön och stod han inte helt stilla och njöt, då for han runt och plaskade. *LER*

.
.

.

.
.
Nu ska vi ta en STOR skål med jordgubbar och efter det natten. För i morgon är en ny dag på ön, med nya äventyr och god mat.
Må som GOTT... Jordgubbar är gott.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...