tisdag 16 juni 2009

En dag full av kul

.
Idag har jag varit och tränat vovve... ÄNTLIGEN! Vi har försökt få till det så många gånger, men är det inte det ena så är det de andra och träningen har blivit inställd. Men nu fick vi till det och det var JÄTTEROLIGT.
Tyvärr blev det inga bilder från själva träningen då vi var för upptagna med att träna och inte fotografera. *LER*
TACK uppfödare A för en KUL och väldigt GIVANDE dag i solen.
.

.

Innan träningen fick Åke träffa sin "Bruna Böna" och springa av sig lite. JISSES, de har juh inte träffats sedan vi var "vovvevakter" till henne och det var några månader sedan. Himlars vad roligt de hade.


.

 
Dagens träning var till en början på Nora Brukshundsklubb. A och jag fick en varmt välkomnande och en kul pratstund på parkeringen av ett gäng aktiva inom klubben. *LER* Vem vet... med ett sådant härligt mottagande är det stor chans att vi dyker upp igen.
Vi började med att lägga ett spår till Snyggingen och efter det platsläggande i fem minuter... För Snyggingen gick det bra i fyra, men sedan tyckte han det var ok att ställa sig upp... NÄE...tyckte hans matte *pekar på hela mig* och visade ner honom igen. Det där får vi träna mer på. *noterar*
.
 
 
 


.
Uppfödare A och BrunaBönan tränade linföring *tror det heter så* och inkall. Snyggingen och jag tränade ännu mer platsliggande och nu med Bönan som störning. Vi tränade även inkall och nu med och utan störning. JÄTTEBRA gick det och jag blev nästan lite tårögd över vad vår vovve kan. Det är nog jag som måste tro och våga mer. Feg mamma juh. *plutar lite med läppen*
Snyggingen fick efter ca 40 minuter ta "korvspåret" som A lagt till honom. Jag tyckte det gick "så där"... men A sa "det där var nog det svåraste spår Åke gått och det gjorde han kalasfint" ÅKÄJDÅ... *skrattar* jag jämförde juh med "lättspåren" och fattade inte att det var ett SVÅRT spår denna gång.
.


.
 
Dagen avslutades med BUS och utställningsuppställning. Jag är inte duktig på detta men någon gång när jag lärt mig, DÅ ska Ni få se på attan och detta i högklackat. *Skrattar och håller upp en fot och visar* Det skulle vara himla kul att själv kunna ställa vovven på en utställning. MEN det kräva ofantligt mycket träning OCH nerver. Träna det vill och kan jag... men så är det det där med nerverna, hur katten fixar man det? Jag beundrar verkligen de som ställer vovvar.
.




.
Snyggingen har i stort sett sovit sedan vi kom hem. Det var en jobbig dag för en liten kille. *LER*
.
Nu ska jag ta natter för i morgon väntar nya äventyr.
.
Må som Gott... En dag full av kul är gott.
.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...