lördag 29 augusti 2009

Benlim - Ormskinn - Ny viloplats

.
Nu har det "SVUSCHAT" igen... Igår var det en vecka sedan jag skrev på bloggen och jag fattar inte var tiden tar vägen.
I morse stack sonen till Mora på träningsläger och kommer hem i morgon. Längtar redan efter honom. *suckar*
.
Förra lördagen åkte T, Snyggingen och jag till Paradiset och sov över. Det var guld värt. Det kändes som om vi haft semester när vi kom hem, även om vi jobbade med att måla och röja "farfars garderob". Hittade en flaska "strårom" bakom råttgiftet. Undrar hur länge den stått där. Råttgiftet hade en förpackning som var från 50-talen. *LER* Det var en resa i tiden UTAN tidsmaskin.
.

.

.

.
.
"Titt-Tut"
.
.
Ormen i Paradiset har visat att kostymen blivit för liten. Misstänker att den nya är svart, blank och jättefin.
.
.Vissa mornar vill jag frysa tiden... Förra söndagen var en sådan.
.
.

.Just nu känns det som om vi håller på att flytta sakerna i köket från den ena sidan till den andra... och från den andra sidan till den tredje. Att renovera är lika mycket "flyttjobb" som "byggjobb". *pustar* Men det är spännande.
Just nu står Åke och Tanternas mat i hörnet i matsalen. Det var lite oro i flocken när "tunnorna" hamnade där, men nu har oron lagt sig och maten verkar "stå tryggt". *LER*
.
.Simone hittar varje dag, nya ställen att vila på. I morse var det den nytvättade mattan som låg hoprullad över stolen som hon ansåg vara bästa platsen.
.
.
.
Idag har vi varit till den där butiken här i stan som har beprövade limmer och färger. Ingen vanlig färghandel. Nu har vi införskaffat lim till våra fyndstolar och vi har även pratat om vilken färg som är den bästa och vi kom fram till att linoljefärg i tunna lager var vad vi skulle ha. *hoppar och jublar* Just vad jag hoppades.
Fick låna en limvärmare av "morfarn" och när vi känner oss mogna... går vi lös på första stolen.
.
.
Nu har vi även bestämt oss för VILKEN färg vi ska ha på klätterrosen som vi ska ha på framsidan. Velad länge mellan rosa - djupröd och hittade en ros som är mörk rosa/rosa röd. DEN fick det bli... *NÖJD* och när T vaknat från sin "middagslur" ska vi ut och plantera den. *ännu nöjdare*
.

.
.
Här ska den sitta... om si så där en timme...
.
.
Nu gott folk... ska jag gå och fixa lite middag... Jo, glömde berätta... Har i veckan köpt en ny SPÅRLINA till snyggingen. Tar bild på den någon dag så Ni får se. HIMLA JÄTTESNYGG är den och i skinn. *Skryter som attan*
.
Må som GODIS... KORV som spårgodis är GOTT.
.

6 kommentarer:

  1. Hej vännen! Alltid lika fina bilder att titta på! Hoppas dagarna på ön var helt underbara...själv så har jag jobbat hela helgen ...ledig idag och sen jobb hela veckan,är rätt slutkörd nu...Men Tanya och Tindra gör allt för att hålla mig vaken;O)
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Hejsan och TACK.

    Det är en valps STÖRSTA uppgift... att hålla överiga flocken vaken. *LER*

    Må gott

    *KRAMAR om´na*

    SvaraRadera
  3. Du bjuder på så vackra bilder... Jag bara njuter här... Rosen kommer att bli så underbart fin... Spaljen som den ska få klättra på är så vacker i sin enkelhet...

    Ha en underbar vecka...
    Många kramar
    Elin

    SvaraRadera
  4. Hejsan Elin... Tack å Tack... *LER* I dagarna har rosenknoppen slagit ut och det var verkligen ett fyrverkeri i rosa. Vi är jättenöjda.

    Må JÄTTEGOTT

    *KRAMAR om´na*

    SvaraRadera
  5. Halloj i Stugan!Håller nog koll på er allt;) alltid så vackra bilder!Spec den store Svarta faran=)

    SvaraRadera
  6. Hejsan vännen (Jonna)
    JISSES, trodde inte Du hängde med längre i vår vrå av cybervärlden. Blir jätteglad att Du är kvar. *Kramar om*
    Hoppas allt är bra med Er och att inga förkylningar tagit över Era näsor.

    *KRAMAR om`na igen*

    Britt

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...