söndag 15 november 2009

Golvet är klart och stommarna skruvas

.
Jag ser ljuset i kökstunneln. Vi har i veckan lagt golv och i går började vi skruva stommar. Nu börjar vi BYGGA kök. Tidigare var det att fixa "snygg el" och spackla. Sådant som inte syns när det är snyggt gjort men som MÄRKS när det är ofint gjort.
.

.
Golvet lades klart i fredags kväll och i går morse kunde vi gå utan "inneskor" på. Hur skönt var det. *LER med hela fötterna*
-

.

.
Stommarna som ska stå i vinkel under fönstret är färdigskruvade. Nu ska de bara monteras i vägg. Efter det kan vi mäta EXAKT hur mycket bänkskivor vi behöver. Vi har valt att INTE låta bänkskivor och diskbänk ha "överhäng" då det inte finns utrymme för detta. Vårt kök har inte den ytan att vi kan bjuda på minsta lilla cm.
.
Igår var vi och hämtade handtag och knoppar samt blandare. JISSES vad det kostar. *himlar med ögonen och blåser i plånboken*
.
.

.
Vet Ni att den där lilla bubblan i vattenpasset HAR ETT NAMN!!! Någon fiffig person tyckte visst inte att det räcker med att säga BUBBLAN... Alla vet juh vad "bubblan i vattenpasset" är för någon men, nähädå... Allt ska ha ett namn och bubblans namn i ett vattenpass är LIBELL. *Bässärvissrar ölått*
-
.
Karin har hittat "bästa platsen" när vi stökar med skruvdragare och hammare. *LER*
-
.
Men det kan också vara mysigt att dra sig undan och ligga på "skafferiet".
-
.
Nähä... Nu är det dags igen att göra nytta. Snyggingen har fått sig en "springabredvidcykeltur" och bus med boll. Det innebär att han är "SKITTRÖTT" och sover ovaggad och vi kan jobba för fullt.
.
Må som GODIS... JÄTTEHIMLAGOTT.
.

4 kommentarer:

  1. Ang Åke på bilden bredvid husse....SATAN I GATAN va stor han är!! =)

    SvaraRadera
  2. *ASG*... Nu är det väl inte hussen Du syftar på utan SnyggÅke. *Garvar högt*

    Jahappdå... Snyggingen är en STOR kille. 74 cm i mankhöjd och 46 kg tung. Det är ingen liten grabb. *Stolt matte* Å han ser ännu större ut när jag är ute och promenerar med honom om jag INTE har högklackat på mig. Är juh bara 162 cm i strumlästen.

    Må som GODIS...

    *KRAMAR om`na'

    SvaraRadera
  3. Vilket fiiiint golv *ler*

    Vad härligt att allt målande och fejande är klart, nu är det bara själva "resningen" kvar jue *klappar händerna*

    Mmm..snygg-åke är en jäkla grann hund :) Katterna är inte så dåliga dom heller och tror minsann att ägarna är lika granna ;)

    Ha en bra måndag!

    Kramar om*

    SvaraRadera
  4. *LER* japp...å "resningen" tar tid... äm..ja...det gör den. *ASG*

    Å så mycket fina kompemanger Du sänder till oss... *Rodnar som jag nästan kryper under skrivbordet*

    Å ha en UNDERBAR måndag Du med...*LER*

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...