lördag 11 september 2010

Första uppgiften på B-kursen inlämnad och Bönan återlämnad

.
Ännu en vecka och jag har inte bättrat mig vad gäller att uppdatera oftare. Den här gången kan jag skylla på att det verkligen varit MYCKET. Igår skulle första uppgiften vara inlämnad till universitetet och jag fixade det i torsdags kväll. *NÖJD*
.

.
Igår (när jag slutat jobbet) packade jag in Bönan i bilen och körde hem henne till hennes flock. Det är med sorg i hjärtat jag gör det, för vi längtar redan efter henne. MEN vi får ändå den STORA äran att ta hand om henne när den hjälpen behövs och det är vi jätteglada för.
.

.

.
Varför vänta på "sin tur" när man kan dricka vatten ur samma skål samtidigt.
.
.
ÄNTLIGEN har vi hittat ett diskställ... (på tal om något HELT annat) som vi kan hänga upp under hyllan som sitter över diskbänken. FEL färg på diskstället, men någon gång kanske jag trillar över ett vitt liknande och då byter jag.
.
.

.

.
Idag kom vi inte iväg till Paradiset, då det stod som SPÖN i backen när vi vaknade. Nu skiner dock solen som en tok... men det är lite sent att åka ut och T har kommit igång med "hemmarenoveringen". Just nu håller han på att slipa altandörren som jag *pekar på hela mig* ska måla. Kanske blir en tur till Paradiset i morgon... OM vädret fortsätter att vara underbart.
.
.
Nu go´vänner är det dags för mig att hjälpa till med "måste-göra-saker".
.
Må gott... det gör jag.
.

2 kommentarer:

  1. Tack för det glimrande tipset om Mattskydd hos Rusta, nu har gubben varit inne och köpt ett par stycken :)

    Vet inte om dom funkar ännu men du säger ju att dom är jättebra så det tror jag på ;)

    Ha en jättebra eftermiddag/kväll!

    *kramar om*

    SvaraRadera
  2. *Skrattar* Japp...vi har ett ligger under mattan i köket och där kan jag lova det går snabbt som attan ibland, både hos tvåbenta och fyrbenta och än så länge ligger mattan som en smäck i golvet utan att glida runt.

    Må gott

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...