lördag 18 september 2010

Jag som inte var klar med sommaren...

.
VAD HÄNDE... hösten har gjort sitt intågande UTAN att jag var klar med sommaren. JAG ÄR INTE KLAR! Det är så mycket jag skulle göra denna sommar som jag INTE hunnit med och jag misstänker att det är BARA JAG SOM ÄR DRABBAD. *självcentreringen är på topp*
.
Så var det de där med VÄDRET. Kom inte och säg att "det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder" för SÅ ÄR DET INTE. Idag hade vi tänkt att åka till Paradiset och fixa lite, MEN det är inte så himla lätt att köra båten när det regnar in UNDER kepsen och jag har inte "vipp-vappar" på glasögonen. Linser är inte att tänka på och jag är banne mig blind utan glasögon. KOM inte och säg att det har med åldern att göra att jag ser dåligt, för mina första glasögon fick jag när jag var 15 år. *Rätt sur och ensamast i världen av att drabbas av regn idag*
.
Det innebär att vi inte varit till Paradiset på två helger och det är skitjobbigt. *rätt gnällig nu*
T tröstade mig med att "det ska bli bättre väder i morgon darrrrrling", men jag vet i katten om jag tror honom. *nu är det himla mycket syn om mig*
.

.

.

.
I morse vaknade jag med detta mitt i synfältet. Lite suddigare var det förståss, innan jag fått på mig ögonen... MEN jag sträckte ut högerarm och grabbade tag i mobilen och fotograferade. Sonen säger att "det är tur att jag köpt en kamera som jag även kan ringa med."
.
TantSimone kände nog inom sig att det skulle vara himla synd om mig idag och startade kl. 07.20 med att gulla lite.
.
.
I veckan tog jag in de sista gladiolusarna. Det var meningen (om man läser på pappret som följde med lökarna) att de skulle bli "DJUPRÖDA". Vet inte vad som hände på vägen, men, djupröda är DE INTE.
.
.

.
Det HAR varit fina dagar i veckan... MEN VILKEN GUD VILL RETAS MED MIG OCH SER TILL ATT DET SPÖREGNAR PÅ MIN LÖRDAG? För det är väl bara jag som har lördag idag och det är BARA jag som har regn idag. *himlar med ögonen*
.
En sådan där fin dag passade T och jag på att leka lite med Snyggingen på gräsmattan på framsidan. Det är jättebra att leka med boll och få störning från dem som går förbi.
.
.

.

.
Har även tagit "härliga höstpromenader". Jösses det där lät väl präktigt. HÄRLIGA HÖSTPROMENADER är INTE roligt när jag INTE är klar med sommaren än. Men det gäller att roa sig så gott det går... Så... "härliga höstpromenader" är mycket bättre än dagens SKITVÄDER.
.
.
På en sådan där "härlig höstpromenad" hittade Snyggingen och jag en som "tagit skit över huvudet". Jag var nyfiken och ville kika på hur det skulle gå. Snyggingen trodde vi hade stannat vid en "godisbutik" och försökte äta av skiten. *skakar på huvudet* UNDRAR vad det är i hästskit som är så himla gott?
.
.
 
Just nu ligger Snyggingen i den ORUSTADE hallen och har dagen till ära haft "piffing" på hög nivå. Alla hans plädar ligger utspridda på HELA golvet och han har somnat mitt i högen.
.
.

.

Nu go´vänner ska jag ta och måla en list och damma en byrå.
.
Må som GODIS... även om det är en SKITVÄDER ute.
.

2 kommentarer:

  1. Hahahaha, jag tror Åke tycker du är LIIIITE jobbig som filmar hans oreda *skrattar*

    Må så gott i HÖST rusket ;)

    Kramen

    SvaraRadera
  2. *ASG* Inte är väl JAG jobbig. *himlar med ögonen*

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...