onsdag 6 april 2011

Ytlighetstiden - framtidens namn på vårt tid

.
Vi är vårtrötta... Alla på jobbet springer omkring och är himla trötta, även om de lagt sig tidigt och sovit HELA natten. Är det så att vi behöver massor av sol och C-vitaminer nu när vi är både bleka, småfeta (kanske ska säga mjuka i kanterna) och NARIGA. Måste fixa detta innan beach 2011, annars blir det att smyga i vassen hela sommaren. *suckar uppgivet*
.
Jag är så attans irriterad över alla dessa PLASTIKprogram som visas på diverse tv-kanaler där INGEN duger, utan måste fixa lite här och lite där. Vad i tusan är det för YTLIGT samhälle vi lever i, där allt ska fixas, stylas och PIFFAS ut i minsta lilla cell. Lös hud och för små bröst är INGET som accepteras utan MÅSTE fixas. Människa har i och för sig fixat sitt utseende under många århundraden, men nu... exponeras de "mänskliga felen" på bästa sändningstid i flera kanaler och våra barn och ungdomar lär sig att de inte duger som de är.

Visst ska det finnas plastikmöjligheter för dem som av någon anledning behöver det... MEN det är denna mediecirkus runt bröstförstoringar, fettsugning, botox och alla andra "inte-duger-program" som gör mig förtvivlat ledsen. Själv har jag MASSOR jag skulle vilja rätta till... *pekar ut alla ställen*... så jag fördömer inte de som gör det... utan MEDIA som inte låter oss duga om vi inte har slät hud och fasta toppiga bröst.

Medeltiden, Romantiken och Ytlighetstiden... Den sistnämnda är det namn framtiden kommer ge vårt århundrade.
. .
Börjar bli lite trött på att hela tiden vakta Snygging och hans sår. Misstänker att Snyggingen är lika trött på detta som vad vi andra är. Han får liksom aldrig vara i fred...
.

Längtar tills vi kan börja träna med SnyggÅke igen...


.


.



Nu är det dags att göra lite nytta...


Må gott. Pigga, friska och glada... blir vi snart.


2 kommentarer:

  1. ...hm, ja hela den här utseendegrejen är ju helt hysterisk!!! Det är bättre att fokusera på livet, så att man hinner glädjas över förmånen att få bli gammal... och rynkig!!! :)
    Vad gör väl lite lös hud eller mudd och ludd… Kärlekshandtag är mysigt!!!

    Ha det gott gumman, du skriver så klokt!!!!
    Stor Kram♥ Maria

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...