tisdag 24 maj 2011

Första fönstret klart

.
Så där ja... lite rast i verkligheten och tillbaka i cybervärlden. I söndags var vi och grattulerade SysterYstersYngsta som firade 19 år en dag för tidigt.

JÄTTEGRATTIS

Vi slipar, målar, kittar fönster och just nu känns det som om vi har fönster ligger i ALLA rum och blir målade. Första fönstret är klart och ligger nu och torkar i storarummet... Förhoppningsvis kan vi åka till Paradiset någon gång i helgen och återbörda det nymålade.

I söndags lämnades B-uppsatsen in till handledaren och nu håller jag på och kikar på det som ska opponeras på. Det ska vara inne senast måndag nästa vecka och blir det godkänt, då kan jag lägga till 30 poäng ytterligare till meriterna. *NÖJD* I höst tänkte jag klämma till med C-kursen och efter det ska jag INTE plugga på mist ett år. *FLINAR*







Nu go´vänner är det dags att läsa en uppsats och skriva en opponering, planera morgondagens lektioner och stryka en tvätthög.

Må gott...

3 kommentarer:

  1. Vad duktiga ni/du är!!

    Vilka fina bilder på tanten :)

    Må väl kära vän <3

    SvaraRadera
  2. Vilka ljuvliga bilder, vit söt kissetant och vit kudde med gammalt örngott... så fint!!! :)

    Vad skönt att din uppsats är klar!!! :) Jag har bara ett PM kvar, sedan tar jag lov!!! Jag ska också läsa en C-kurs i höst (PDI III, avancerad nivå), vilken ska du läsa?

    Hoppas att du får en trivsam dag gumman!
    Stor Kram♥ Maria

    SvaraRadera
  3. Hejsan Tjejer...

    Det är något fel med bloggen...kan inte svara på kommenterar och vara inloggad så det syns att det är jag som svarat...

    I höst ska jag läsa specialpedagogik C...OM jag kommer in vill säga. Har sökt i Karlstad och i Västerås. De har på halvfart distans. I Örebro finns den nivån endast som helfart DAGTID... går inte att sköta ett jobb samtidigt... Vet inte hur de tänkte. A-kursen går kvällstid halvfart. B-kursen halvfart webb-baserat och C-kursen helfart dagtid. Därav att jag sökt på andra ställen.

    Må gott

    *KRAMAR om dem*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...